|
Изгубени |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајдееее.... Кажете уштеее..... А што бидна со тоа отворот??
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Puma
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До 6та епизода од 3 сезона нема да си идат од островот.Ќе има троа поише љубов...Кејт и Соер и доста е |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ме мрзи да ги симнувам од интернет!!! А и ме мрзи да одам до ДВД-тека да ги изрентам!!! А и ме мрзи да ги чекам епизода по епизода да ги даваат на А1.....Абе уствари ај дајте кажете нешто!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Puma
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехе нема да биде интересно ако ти кажат..ама веруј нема да се разочараш многу е добро |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ајде некој нека открие нешто
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ke vidite. Ima vreme zato ima duri i 3-ta sezona. Se e povrzano
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Екипата на Французинката починала целата од некоја болест која ја фатиле горе кај Црната карпа, за тоа време Французинката не била горе на кулата кај предавателот...
Не е завршено снимањето скроз..фали епизода две |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A да даваме претпоставки, за тоа што уствари на крај ќе се испостави дека е?!?!? Јас мислам дека сето тоа што им се случува на Изгубените е еден голем експеримент, и дека тие намерно се донесени на островот, за да може да се истражи човековата психа до каде може таа да оди!!! Дека тие намерно ги држат уплашени со чудовиштето кое до сега барем ние не го видовме, само за да не отидат на другата страна на островот или да не копаат длабоко (пештерата им се затрупа нели) за да не откријат што се случува!!! И како е можно 16 години некој да опстане на островот сам без ничија помош (мислам на Французинката)!!! Премногу дешавки како на пр. (малиот читаше стрип со бела мечка, и бела мечка го нападна), докторот мислеше на татко му и тој му се појавуваше!!! Тоа што е затрупано под земја, што го пронајде ловецот, малото прозорче(личи на подморница) што е всушност тоа?!?!? Интелегенти диви свињи, кои напаѓаат само одредени луѓе!!! Проколнатите броеви, предавателот на Островот, како од кого е поставен, каде е исчезната екипата на французинката, кои се насукале со брод пред 16 години. Од каде се појави тој што ја киднапираше Клер? И дали ги има уште?!?!? Незнам дали се довршени со снимање на целиот серијал и како ќе заврши или ако некој знае како ќе заврши нека ми пише на ЛП!!!
Изменето од NRGMKD - 19.Декември.2006 во 12:59 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мене често ми се дешава... Ако сум на нивно место што би направила... И не само во оваа серија.... И во други....
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер е серијата!!!! Еј јас некад се ставам у мисли како би се чуствувала да сум у таква ситуација!! Дали поради преживувањето или по глумците!
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha jas da ti kazam imam mnogu serii sto ne sum gi gledal spisokot mi e pun, ama bi ja zirnal i ovaa |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам нова сега почнува Бонс се вика...Знам ке те фасцинира..но, ај заврши ги Лост. |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе, знам дека постоел некој Џон Лок пошо социологија ни го спомна и се зачудив
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve malku informacii .
Duri i iminjata na Likovite vo Filmot ne se slucajno staveni pr. Jon Lok Ako pobarate na google ke vidite deka Jon Lok E pretstavnik na EMPIRIZMOT pravec vo filozofijata. Negovata najdobra misla e SOZNANIETO DOAGA OD ISKUSTVATA (istoto e i vo serijata) Nesto poveke za nego Najznacaen mislitel na epiriznot e JON LOK ovoj pravec go razvi kako sistem od nekolku sferi na duhot. Toj smetase deka filozofijata treba da prestane da se rasprava so beskonecnosta matafizickite prasanja i da mu dade na coveckiot zivot novi korisni primenlivi soznanija koi ke znacat razumno resavanje na zivotnite problemi. Lok e eden od najgolemite misliteli na novovekovnata epoha, eden od najznacajnite vo celata istorija. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |