|
Прашања и одговори за авијацијата |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично renatax, тоа ме инспирира да ја отворам темава. Јас flares како мамци досега во животот не ги имам сретнато. Ајде, кажи некој поим. Мислам дека за мамците не треба објаснување(знам дека за тебе renatax не треба, прашањето е за другите )
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи овде ќе има појаснување за одредени термини како на пример овој.........mamci kako flares? |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа тема е за сите поими кои се користат во авијацијата, нивно објаснување и НАЈВАЖНО нивен превод на македонски(Бидејќи повеќето од моето знаење за авионите и општо за сите летала и цела авијација ми е на англиски)
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |