![]() |
|
В.И.П - Големиот брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Во зависност како се гледа, така и се доживува.
Поентата е дека и ’’најнормалните’’ луѓе да ги затвориш во еден простор и да бараш да се однесуваат по еден одреден протокол бајаги поразличен од секојдневните обврски и ритам на живеење малку повеќе ќе забегаат. Како и да е, убаво е народот да види како нивните љубимци далеку од сцената се обични луѓе како и сите ние со свои маани и хирови. |
||
![]() |
||
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
|
Па тие се би направиле за пари, од тоа живеат-шоу за народот. Сигурно се договориле и ете претстава, смеа и лугето трошат од мобилните за гласањето.........жива пљачка! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
![]() |
||
Pat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
Дебилна емисија
|
||
Zero Tolerance For Silence
|
||
![]() |
||
SunGirl01 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Гледам Големиот брат ВИП. Интересно ми е.
|
||
![]() |
||
suzica1111 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
![]() |
||
Sakam da umram mirno vo son kako mojot dedo, a ne kako negovite patnici vreskajki.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Nudls ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Vo Neshto i nie da sme prvi
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Младиве ги разбирам..па еве меѓу нив..и нашиов Боки... иако не сум
...негова ..... обожавателка....
![]() Лепа и Ера..... што се ...не си изнарекоа....какви ли не ,,сочни,,
зборови си упатија еден на друг......... и после сето тоа ....
............ гушкање...и ....љубакање ..........
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Jas se iznasmeav koga igraa vcera, so taa koreografijata
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Го подгледнувам ВИП ВБ, ова со кукливе е јако, навистина ми се бендиса.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
e tolku se... dvajca mladi, mladen i milan.. se drugo e katastrofa..
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
mimik mislam deka so Boki ke bidete sovshen par, em ke si se smeete po cela den, em frizurite ke vi odgovaraat taka interesni vi se posebni i na dvajcata ![]() Inaku jas go sakam Mladen ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Се уште сметам дека Боки се глупира со облекувањето во женска облека,но тоа придонесува да му расте публицитетот секојдневно било негативен било позитивен,сепак е публицитет.
Ако се изземе неговото облекување во женска гардероба мислам дека Боки е нормален човек со малку ексцентричност во себе,но токму тоа му го донесе и учеството во шоуто,инаку не гледам од кои причини би бил тамо.
На продукцијата токму такви ликови и требаат и мислам дека Боки ќе тера тро подолго во шоуто токму поради таа негова контроверзност.
Но се уште мислам дека шоу од типот на Велики брат е само затупување и ништо повеќе,и од тие причини и не го гледам шоуто,но сакал не сакал мора да налетам на него баре два пати дневно менувајќи ги каналите.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |