![]() |
|
Сакам да сум....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakam da summmmmm
![]() super mi e i ovaka ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
сакам да сум јас, јас и јас
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Биди си тоа што си. Небејај себе.........лошо ќе ти се одрази. Јас на пример сеуште со ![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
супеpмен
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
...si kazav sto si sakam
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Aiiiii
![]() Da ne sakash i brushalter da bidesh? ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
...tanga, sto ja nosis ti ...
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Prvo shto mi padna napamet koga ja vidov temata ,beshe ovaa pesnichka ,no ne vo vakva izvrtena verzija ![]() |
||
![]() |
||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
ми ту ту ![]() |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ako ne se zaebavash.
![]() inache...jas , sakam da sum...chuck...chuck norris! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sakam da sum na svetilnik
no pojma nemam kako se vika profesijata SVETLOMAJSTOR??? ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Lucky lu ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
Sakam da sum jas detelinka skinime sreka da ti dam :)))
|
||
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
ме тоо ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ме потсекjа на една песна...бугарска: Сакам да сум негро во штатот Алабамааааааа...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |