|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | ||||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e sega didi,i karakter i da e ubav,nikogash recisi retko odat tie dve raboti zaedno,normalno da go ima shto se veli ,ama sepak karakterot e pobiten
|
||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Prvo sto zabelezuvame e negoviot nadvoreshen izgled,pa potoa ja gledame vnatresnata strana,spored mene nikogas ne sum gledala kolku e finansiski situiran,dali ima kola ili stan,dzabe e i kola i bogatstvo ako nema ni gram ljubov,razbiranje,o za zal ima i takvi na koi samo parite im se bitni ili gledaat da zaminat od Makedonija po sekoja cena,pa poslem slushame za godina dena se razvedile,kako i da e samo karakter i normalno da e ubav
Изменето од didi26 - 17.Ноември.2008 во 09:21 |
||||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако е така тоа важи и за машките. Многу побитно им е девојката да е успешна и да зима добар кеш
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mislam deka denes na zenskite mnogu pobitno im e da ima pari ,ubava kola,kuka stan posebno od negovite roditeli,taka da i ne se zadrzuvaat mnogu na izgledot,na nadvoresnosta,licno za mene mnogu pobiten mi e karakterot od izgledot,megutoa prvpat koga ke go vidis nekoj ili zapoznaesh mu ja gledash samo nadvoresnosta,no za kratko vreme se gleda negovata vnatreshna ubavina(neubavina).taka da i dvata faktora podednakvo igraat uloga
|
||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за мене тоа очигледно не важи. |
||||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a tuka se pravat site demek ne ni e bite a vo zivo ne e taka ama ic
|
||||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mislam deka denes mnogu im e biten osobeno na zenskite
da najdat ubavo masko i odma bi mu dale bez razmisluvanje |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aj ke povtoram deka sekoe prijatelstvo e seksualen impuls so prepreka
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ме зезаш сега мило |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за секс треба само две нешта кои се различни за двата пола.
1.на машко за секс му треба само МЕСТО! 2.на женско за секс му треба ПРИЧИНА! |
||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за маживе: ако е бил долго време на "суво" не ке многу да избира. не барат други причини , едино сексот, физичкото задоволуване.
за жениве: ако и да е била на " суво" ако нема изглед ке бара друга причина да биде со некоj. жената секогаш има причина за да даде од себе си. што и да било. |
||||
caldi33
Група Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Na sekoj ne mu e biten izgledot nekoj si bara i karakter !
|
||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ќе ја премачкаме,
нови гуми...
ќе се подмачка... |
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а што прајме ако е многу возена каросерија рѓосана гуми излижани осовини катастрофа зглобови крцкаат |
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |