IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
Автор
Порака Обратен редослед
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 10:24
e sega didi,i karakter i da e ubav,nikogash recisi retko odat tie dve raboti zaedno,normalno da go ima shto se veli ,ama sepak karakterot e pobiten
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:20
Prvo sto zabelezuvame e negoviot nadvoreshen izgled,pa potoa ja gledame vnatresnata strana,spored mene nikogas ne sum gledala kolku e finansiski situiran,dali ima kola ili stan,dzabe e i kola i bogatstvo ako nema ni gram ljubov,razbiranje,o za zal ima i takvi na koi samo parite im se bitni ili gledaat da zaminat od Makedonija po sekoja cena,pa poslem slushame za godina dena se razvedile,kako i da e samo karakter i normalno da e ubav

Изменето од didi26 - 17.Ноември.2008 во 09:21
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:19
Ако е така тоа важи и за машките. Многу побитно им е девојката да е успешна и да зима добар кеш
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:09
mislam deka denes na zenskite mnogu pobitno im e da ima pari ,ubava kola,kuka stan posebno od negovite roditeli,taka da i ne se zadrzuvaat mnogu na izgledot,na nadvoresnosta,licno za mene mnogu pobiten mi e karakterot od izgledot,megutoa prvpat koga ke go vidis nekoj ili zapoznaesh mu ja gledash samo nadvoresnosta,no za kratko vreme se gleda negovata vnatreshna ubavina(neubavina).taka da i dvata faktora podednakvo igraat uloga
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:43
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

mislam deka denes mnogu im e biten osobeno na zenskite
da najdat ubavo masko i odma bi mu dale bez razmisluvanje намигнување

за мене тоа очигледно не важи.намигнување
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:38
a tuka se pravat site demek ne ni e bite a vo zivo ne e taka ama ic голема%20насмевка
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:37
mislam deka denes mnogu im e biten osobeno na zenskite
da najdat ubavo masko i odma bi mu dale bez razmisluvanje намигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:37
Aj ke povtoram deka sekoe prijatelstvo e seksualen impuls so prepreka голема%20насмевка
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:33
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

а што прајме ако е многу возена
каросерија рѓосана

ќе ја премачкаме,

гуми излижани

нови гуми...

осовини катастрофа
зглобови крцкаат

ќе се подмачка...

ме зезаш сега мило
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:32
за секс треба само две нешта кои се различни за двата пола.

1.на машко за секс му треба само МЕСТО!
2.на женско за секс му треба ПРИЧИНА!
неколку жолти ракии.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:27
за маживе: ако е бил долго време на "суво" не ке многу да избира. не барат други причини , едино  сексот, физичкото задоволуване.
за жениве: ако и да е била на " суво" ако нема изглед ке бара друга причина да биде со некоj. жената секогаш има причина за да даде од себе си. што и да било.
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:16
Na sekoj ne mu e biten izgledot nekoj si bara i karakter !
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:14

каросерија рѓосана

ќе ја премачкаме,

гуми излижани

нови гуми...

осовини катастрофа
зглобови крцкаат

ќе се подмачка...
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:08
Originally posted by bibce bibce напиша:

.................kilometrazata i ne e tolku bitna rabota........(koga se raboti za zena)..........toa moze da se balansira............ako znae i umee намигнување

каросерија рѓосана
гуми излижани
осовини катастрофа
зглобови крцкаат

неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.