![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 75> |
Автор | ||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zosto sekogas koga se zboruva za "izneveruvanje" mora odma razvod na brakot da se mesa? A i se prasuvam zosto sekogas zenata e kriva. Vaka sega, moe mislenje: Ako mazot trgnal na druga strana znaci ili ne e zadovolen od toa sto go dobiva ili ednostavno saka promena, nesto drugo, nesto novo, nesto neobicno... taka e neli? mislam so ova site bi se soglasile... No ako e mazot tolku sposoben da zadovoli dve, tri, cetiri... bilo kolku, sto ima toa mene kako zena da mi smeta? VAzno mi e i mene 100% da me zadovoli. Ako ne e sposoben, togas neka si sedi miren!! OK toa za mazot ![]() A zasto zena, koga ke ima nesto so zenet maz odma se mislit deka taa posakuva brak da rasipe? mozebi i taa isto kako maz ili ne e zadovolna ili ednostavno saka promena... NO toa ne mora da znaci deka odma brak se rasipuva!!!! Ako maz mi ne e zadovolen, neka poveli, neka se zadovoluva so druga, samo ocekluvam i mene da me zadovoli!! |
||
![]() |
||
nes_nes ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
ако е женет не му е сменет....
него не видов тема „Секс со Мажена„ ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..ДО КОЕ????
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
...e do toa e |
||
apce
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
i ja se sexam so zenet covek i sea so
![]() da go ostaam
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
леле, па ти навистина не ме разбираш во последно време - го фаќа жената мажот на дело и го убива со силен удАР со тавата по глава...Мажот оди во црната земја а таа во затвор...и ете, децата остануваат и без двата родитела... ведрина бибче...горе главата...расчисти ја маглата во мислите... ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
seks so zenet covek ti e kako...da kazam ?...aj ne...
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...............bez koi dva??????????
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
а може и без двата...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...............nemam komentar............
![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...e bash takov mu e majkata... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Е, јас сум млад и оженет.
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
A ako e mlad i ozenet?
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |