![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 55> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
бре,.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
aaaaaaa- mnogu ubav son- toa znachi deka kje si fatish novo poubavo momche , mnogu naskoro (voz) i ljubovta kje ti dojde kako reka...i kje trae dolgo vreme (reki-mnozzina!) |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
од бебиња и заби,... преминав на сонување возови и реки....
![]() |
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Pa velat deka gi ima ovie vida sonishta
1. sonovi koj neznachat nishto 2. sonovi koj se na nekoj nachin povrzani so nastanite od sekojdnevito 3.sonovi koj ja pretksazzuvaat nashata idnina 4. sonovi koj se rezultat na voljata na nekoja nepoznata sila - koja vo tie momenti gi kontrolira nashiot um i telo .Za ovie e karakteristichno toa shto se javuvaat najchesto kaj zzenite - i toa iskustvo go opishuvaat so zborovite -"neshto me nalegna sinokja i nemozzev da disham", pontamu "neshto mi ja zategashe prekrivkata nokjeska i nemozzev da disham" - i sve neshto taka shto e povrzano so nemozznosta za dishenjeto - i potoa obichno prodolzzuvaat so zborovite "ne mozzev da mrdam , no si ja kazzav tri pati po red "Oche nash, koj si..." i pushti"- obichno asociraat na duh ili na nechastiviot - pu, pu, pu skraja da e - daleku da bide od nas-da prodolzzam , znachi obichno sum go slushal od postari gospogji a poretko od mladi momi... Intersna tema koja sigurno zasluzzuva pogolemo vnimanie-ososbeno zasluzuva odgovor prashanjeto - Shto e toa shto gi nalegnuva zzenite? Mislam deka bi trebalo nekoj da se pozanimava so toa |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
jas sonuvav kako tato umrel,a togas bese bolen i posle dva dena mn losi raboti mi se slucuvaa vo zivo i koa si doov od skolo tato bese pocinat
![]() toa bese pred 7 8 godini koa bev 2 za treto. |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
i so posle mi kazaa deka toa znacelo pomos Изменето од DarlinG - 01.Ноември.2008 во 23:01 |
||
![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
не верувам многу многу во соновите и не им обратувам многу внимание, но ова ![]() ![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
|
јас сум си ги миела забите... и ми испаднало дупка... а ти си ми носела паста...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
zs? stvarno?
p.s. da ne te ubiv vo sonot? toa znaci ti go prodolzuvam zivotot ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() п.с дарлинг и тебе те сонуев ноќеска... ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Си знам ја добро другар
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Моето искуство со соништата и смртта било дека сонот ме подготвувал психички да се соочам и помирам со умирањето(кое е само заминување на подолг пат, всушност). Често велам: што фајде од сонување и на најпрецизни соништа за иднината ако тие ништо позитивно не би ни помогнале, ако не за да смениме, тогаш барем сила да прифатиме. Изменето од Majkl - 29.Октомври.2008 во 22:01 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
R.I.P Blueplayer's Баба. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |