|
Зошто жените сакаат оженети мажи? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuuuuuuuuuuuuuuuu.... mi ja zede idejata.... zenite sakaat ozeneti mazi...... samo i samo zatoa sto toj nema da zvoni na vrata.... nema da ja uslovuva i zakanuva ako ne e po negov kjef..... ke bide vnimatelen.... ke pruzi sve ...sto ne go dobiva od svojata zena.... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дилемата е токму тоа, дали и само секс или постои и завист кон туѓата среќа???
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored moe skromno...laicko...mislenje...
prioritet e sex... pa valjda e sekoja svesna... deka ako e denes zenet so nekoja druga... pa ja ostavi zaradi nea... utre i nea ... ke ja ostavi zaradi treta... ili pak gi mesam loncinjata... u prasanje e ljubov...???!!!! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тука е дилемата- Дали се се сведува само на секс или е во прашање друг порив? |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd... welcome... ама мислам дека употреби премногу зборови... за едноставна работа... sex... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дискутираме за неколку работи; -посакување на туѓото -заљубување во нешто кое се замислува како сигурност, среденост -деструктивност, порив за расипување на привидно средена брачна заедница |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi tekna za veneriniot breg...
od tamu ...neli proizleguva.... ljubovta.... u pravo si... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Психологиjата разликува женска од машка психика со тоа дефиниране
жениве се од Венера / влагат чувство / а маживе се од Марс / завоеватели/... по твоjата логика и жениве се од Марс. |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sto ima vrska Mars... to e planeta... jebi ga... ili ljubovta deneska... ja spomenuvaat samo Marsovci... a dodusa... ne e dokazano deka gi nema.... pardon.. deka gi ima... |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи... и жениве и маживе се од Марс
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sex so ista...
ne e isto... kako i sex so razlicna... a sto... da ne bara ljubov slucajno..???!!! aman so tie prikazni... se' toa ona nema vnimanie od mazot... pa bara uteha kaj drug... klasika... jebi ga... site isto... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно од предимствата на бракот е дека можеш да имаш секс кога сакаш.
така да ... не е баш тоа што го нема.. |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sex... што би друго... јеби га... Изменето од којсумјас - 01.Мај.2009 во 20:36 |
||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |