IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку пријателите ви се навистина пријатели
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку пријателите ви се навистина пријатели

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Автор
Порака Обратен редослед
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 17:47
Vo zhivotot choek kje stekne mnogu poznanici, eden grst prijateli i najmnogu 2-3 drugari.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 17:44

Imam prijateli koi mi se pobliski od brakja, fala mu na Boga za toa.

Isto i jas za niv sum brat sekogas za vo dobro i zlo.

A imam i polno prijateli za kafe muabet ili za druzenje, no ne mnogu bliski.
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 13:06
во денешно време се помалку постојат вистински пријателства за жал не знаеш на кого можеш да му веруваш и оној во кој си имал доверба на крај ќе ти забие нож,затоа сум секогаш претпазлива,така ме научи животов
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 16:30
Малку се но сепак се наоѓаат кога ми се потребни...да
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 16:16
Одамна сум ја направила селекцијата на вистински пријатели и од мноштвото издвоив три на кои можам во целост да им верувам и за истите сум подготвена да сторам се што е во моја моќ ,ако им затребам.

Вистинскиот пријател е секогаш тука....и во добро и во зло ...и што е најважно ,не очекува ништо за возврат !
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
moni34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Декември.2009
Поени: 559
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moni34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 15:42
Dve vistinski prijatelki,sto bi napravile sve za mene,isto i jas za niv
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 15:04
Kade ti e,ubava duso,tvoeto prijatelstvo?
Kade tvoeto drugarstvo?

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 15:01
Имам само мал број пријатели кои ги познавам доволно долго и на кои во потполност можам да се потпрам.Пријателството не го мешам никогаш со другарувањето или пак понзнанствата, тоа не е исто.
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 20:49
Imam edna VISTINSKA PRIJATELKA,koja za 20 god.druzenje niednas ne me izneverila ....se nadevam ni jas neja
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 21:50
ги има вистински а ги има и оние за кафепиење...ама оние што се вистински се вистински во прав смисол ...тука се секогаш кога ми требаат и обратно...за финансиска моќ не станува збор во правите пријателства...никогаш...
дружбата спрема богатство  е празно тепање време со бош муабети...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 21:43
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Prijatelstvata koi se pridobivaat so pari , lichna korist ili bilo koj drug interes osven golemninata i plemenitosta na duhot SE KUPUVAAT i na niv ne mozesh da rachunash vo sluchaj na potreba .  
аплаузда
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 20:49
Prijatelot e prijatel do momentot koga se na isto ramnishte-bogat stvo. Cim edniot pretne malku nagore/ili nadolu veke nema prijatelstvo.
Licno, ako prebrojam, a nema, zatoa shto ke se razocaram, neznam dali ke najdam 1 vistinski prijatel- se e biznis, interes.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 20:37
Пријател може да ми биде само оној кој не ме знае доволно.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 18:47
Prijatelstvata koi se pridobivaat so pari , lichna korist ili bilo koj drug interes osven golemninata i plemenitosta na duhot SE KUPUVAAT i na niv ne mozesh da rachunash vo sluchaj na potreba .  
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.