![]() |
|
Црна хроника |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | ||||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Верувај..
..за ова дело се добива построга казна,него да убиеш некој со пиштол.. има да го јадат и тоа дебело. |
||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
![]() |
||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||
Ќе одговараат за убиството. Но семејството од тоа малку има фајде
![]() Охрид: Осомничените за свирепото убиство во притвор во "Шутка" |
||||||
![]() |
||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||
...ne veruvam deka vo izrael ima ,..skoro zaginato nekoj turist,...
..ako voopshto i ima takov... ![]() |
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||
![]() |
||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||
За жал иако туризмот во земјава ни е катастрофален, ни се случуваат убиства на туристи
![]() ![]() Српски турист загина во тепачка во Охрид |
||||||
![]() |
||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||
Сигурно не е со добро ментално здравје.
Можеби ќе ја сместат во некоја клиника, ако се и одговорните за неа здрави. Во Демир Хисар... или Бардовци. |
||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||
![]() |
||||||
Pannet ![]() Група ![]() ![]() Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
|||||
Цурава била или многу дебела па бременоста не и се приметила, или мајкава била слепа...
|
||||||
![]() |
||||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||||
а јас пак се прашувам како мајка и ги приметила отоците на нозете а не го приметила стомакот
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
![]() |
||||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||||
А јас пак се прашувам, дали воопшто заслужила да ја освестат
![]() ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 24.Август.2010 во 01:39 |
||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||
![]() |
||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||
Новороденчето на кочанчанката било родено живо
Бебето на дваесетгодишната кочанчанка што завчера сама се породи дома било родено живо, покажала обдукцијата. Според портпаролката на СВР Штип, новороденчето се родило со тежина од 2800 грама и живеело најмалку еден час по породувањето. Полицијата дури доцна синоќа успеала да ја испраша кочанчанката И.С која тврдела дека сама се породила во бањата од куќата на нејзината мајка. И.С била во 9-от месец од бременоста, и добила нормални породилни болки. Според нејзината приказна, се заклучила во бањата и без да пушти глас сама се породила. На полицајците им рекла дека папочната врвца ја пресекла со ножици, а бебето го ставила во најлон ќеса. На полицијата и кажала дека не давало знаци на живот. Откако го завршила породувањето ја зела најлон ќесата со новороденчето и тргнала да ја однесе во една од собите, тука и се онесвестила, по што е пренесена во болница. Лекарите дури 3 часа се бореле да ја освестат. Полицијата се уште истражува дали девојката сама се породила или некој и помогнал. Се уште се утврдува и дали бебето починало како резултат на несоодветната нега по породувањето или откако било ставено во најлонската вреќа. Инаку И.С бременоста ја криела од својата мајка, која изјавила дека единствено што забележала е дека на нејзината ќерка и отекуваат нозете, тврдење што полицијата се уште го истражува. Ne znam voopsto sto da iskomentiram...nemam zborovi...Daj neka me povlece nekoj za jazik...
|
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Па нели за слични убиства беше затворен новинарот кој подоцна се удави во кофа
![]() Избодена па фрлена во санитарниот болнички јазол во КичевоИзменето од mamamd - 19.Август.2010 во 15:21 |
||||||
![]() |
||||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|||||
"Исчезнатата кичевка била убиена
[19.08.2010] 70-годишната Верка Крстевска која вчера беше пронајдена мртва во двор на напуштен објект во кичевската болница била убиена, покажуваат анализите на Институтот за судска медицина." ...prezemeno od A1... Ovaaa... Potsetete me, neli pred izvesno vreme vo Kicevo imase serija ubistva na postari zeni, a za toa bese obvinet eden novinar, koj podocna na "spektakularen" nacin se samoubi uste pred da bide izveden pred sud? Изменето од Marko Polo 1 - 19.Август.2010 во 13:15 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|||||
So edukacija nema sansi, samo pojaka kontrola od strana na policijata.
|
||||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||||
![]() |
||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||
Се спасила од силување, ама и го скршил носот
Pa ima li ova smisla....Dva obida za siluvanje vo eden den...prijaveni...i plus uste eden neprijaven garant imalo....
Makedonija stana kako afrikanskite drzavi...kade siluvanje e ko dobro utro... ![]() Изменето од Анастеа - 14.Јули.2010 во 13:11 |
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |