IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака Обратен редослед
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 16:34
imam podednakvo
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 13:07
Neprijatelite i dusmanite gi imam poveke i tie se nasekade,a prijatelite mnogu retko mozes da gi najdes
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 11:30
koi da gi brisis prijatelite ili neprijatelite??
ako se prijatelite mozis so edna crta da gi izbrisis ama neprijatelite i so pet crti nemojs da gi brisis stalno ke ti se pojavet
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 21:39
Ќе седнам после да ги избројамтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 14:52
Originally posted by CST CST напиша:

Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќетагаФактот што  во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а  плус од  големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство,  да шетам низ Европа  , летово заминувам во Америка  на 4-5 месеци и  уште  многу  многуууууу  ситници  кои  за жал предивикуваат  да се појави љубомора  од страна на  оние кои ме опкружуваат тагатагатагаСва среќа  што тука на форумот сите сме исти и нема  некоја посебна поделба на членовите ,  па затоа тука на форумот имам  мноооооооогу  пријатели , за разлика од приватниот животИ на форумот и на четот  од  срце  ги сакам и почитувам  пријателите , бидејки знаат  да ме ценат  по  карактер големо%20гушкање

sto po sto vo pravo si :D:D:D:D::Dd
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 18:11
Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќетага

Фактот што  во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а  плус од  големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство,  да шетам низ Европа  , летово заминувам во Америка  на 4-5 месеци и  уште  многу  многуууууу  ситници  кои  за жал предивикуваат  да се појави љубомора  од страна на  оние кои ме опкружуваат тагатагатага

Сва среќа  што тука на форумот сите сме исти и нема  некоја посебна поделба на членовите ,  па затоа тука на форумот имам  мноооооооогу  пријатели , за разлика од приватниот живот

И на форумот и на четот  од  срце  ги сакам и почитувам  пријателите , бидејки знаат  да ме ценат  по  карактер големо%20гушкање

Изменето од CST - 06.Април.2009 во 18:16
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 09:31
Postojat dva tipa na prijateli:
1. Onie koi se tuka koga vi trebaat
2. Onie koi se tuka samo koga im trebate
A neprijatelite se sekogas tuka
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:46
jas sum Ex-Terminator za neprijateli

aj da vidam koj mi e neprijatel sega
Кон врв
hermiona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hermiona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:28
site mi se prijateli a seuste ne sum sigurna dali nemam neprijateli ili ednostavno ne gi percipiram
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:28
лесно се заработуват неприjатели.
приjателите тешко се сочуват.
сочуваj себе си.
надценуваj приjателите и не подценуваj неприjателите.

Кон врв
RobberT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RobberT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:18
еднакво [:D/]
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 11:25
nemam neprijateli ili pak neznam deka mi se neprijateli
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 00:12
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

ma kakti prijatel najubo e da si single sepak sami se ragjame sami si umirame zarem nekoj prijatel no pomognuva na toa

Колку песимистичко гледање на животот........Ти бе мило да не си нешто во проблеми?????

Па животот е убав...........(со пријатели.... )

hahaha pa da velam deka sum sebicna inace zivotot e super prijateli imam ama so gi imam kupeno kako prijatel demek da izlegvam vcarsija so prijateli ;) fakticki nikomu nisto zato ta zivotot e super ama so prijateli samo sorabotka a da ti vrsat nekoja rabota bez ocekuvanje ne nemat nekoj so bi go pravil toa

Изменето од criminal-F - 04.Април.2009 во 19:29
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 21:34
nemam neprijateli ,barem ne -zivi !намигнување
You live only ONCE!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.