|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam podednakvo
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neprijatelite i dusmanite gi imam poveke i tie se nasekade,a prijatelite mnogu retko mozes da gi najdes
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koi da gi brisis prijatelite ili neprijatelite??
ako se prijatelite mozis so edna crta da gi izbrisis ama neprijatelite i so pet crti nemojs da gi brisis stalno ke ti se pojavet |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе седнам после да ги избројам
|
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto po sto vo pravo si :D:D:D:D::Dd |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќе
Фактот што во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а плус од големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство, да шетам низ Европа , летово заминувам во Америка на 4-5 месеци и уште многу многуууууу ситници кои за жал предивикуваат да се појави љубомора од страна на оние кои ме опкружуваат Сва среќа што тука на форумот сите сме исти и нема некоја посебна поделба на членовите , па затоа тука на форумот имам мноооооооогу пријатели , за разлика од приватниот живот И на форумот и на четот од срце ги сакам и почитувам пријателите , бидејки знаат да ме ценат по карактер Изменето од CST - 06.Април.2009 во 18:16 |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postojat dva tipa na prijateli:
1. Onie koi se tuka koga vi trebaat 2. Onie koi se tuka samo koga im trebate A neprijatelite se sekogas tuka |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum Ex-Terminator za neprijateli
aj da vidam koj mi e neprijatel sega |
||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site mi se prijateli a seuste ne sum sigurna dali nemam neprijateli ili ednostavno ne gi percipiram
|
||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лесно се заработуват неприjатели.
приjателите тешко се сочуват. сочуваj себе си. надценуваj приjателите и не подценуваj неприjателите. |
||
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еднакво [:D/]
|
||
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
||
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam neprijateli ili pak neznam deka mi se neprijateli
|
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha pa da velam deka sum sebicna inace zivotot e super prijateli imam ama so gi imam kupeno kako prijatel demek da izlegvam vcarsija so prijateli ;) fakticki nikomu nisto zato ta zivotot e super ama so prijateli samo sorabotka a da ti vrsat nekoja rabota bez ocekuvanje ne nemat nekoj so bi go pravil toa Изменето од criminal-F - 04.Април.2009 во 19:29 |
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam neprijateli ,barem ne -zivi !
|
||
You live only ONCE!
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |