![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
повеќе работи но во мометвов ме исполнува што го слушам како ми зборува мојот папагал
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
edna prekrasna minuta moze da mi go ispolni celiot den i celata mene
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
spienje
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Креативна работа
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
во моменто 6-ка математика
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
samo toa kiki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
rabotata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nekolku raboti..sitnici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
МНогу ме исполнува кога ќе си ги завршам сите обврски без тешкотија, кога си креирам приказни и слики во мојата глава, кога се чувствувам лесно, кога сум продуктивно креативна, кога луѓето со кои работам си одат среќни дома, кога мојот сакан е задоволен и среќен и да не ги заборавам моите животинчиња две мали меки топчиња со нивните муциња и бркчиња што се толку слатки и бескорисни а сепак ја исполнуваат мојата душа
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
sekoj ubav zbor i moite deca
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
остварувањето на некои цели,..кои сум сакала да ги остварам,..во текот на денот!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
kreativnosta
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
чувството за полезност, користност, вредност.
|
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Тоа што ме исполнува во текот на денот е постигнување на посакуваното и планираното за тој ден |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |