|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu mi se slatki deneska
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da
-Razberi sine, mora da piesh mnogu tecnosti, vitamini za pobrgu da ti pomine - E stara stvarno si ja promashila strukata, Da beshe lekar pacienti kje nemashe po bolnicite site kje ozdravea ili izbegaa... pa koj moze da ja izdrzi ovaa tortura...pij...jadi... |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes da zatoa sega sedam tuka
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemav vreme denes a razgovor
|
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mamo Aj Eden Tost
-Cekaj da razmislam Sto Razmisli -Cekaj Use Malce -Mamo Sakam Tost -Eve ti Pari odi -Ne,Mamo Ti Odi Ladno mi e... |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deneska si igravme i taka sega ubavo si zaspaa
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eeeee na idenje od spalna nakaj kujna da si svaram kafe se sopnav od patikite vo hodnikot i si go udriv pak bolnoto koleno...i razgovarav...gi karav...vo mislite...
Koga vlegov vo kujna...horor...cashi... fildzani... imale drushtvo... pak pocnav so razgovorot.. ama sega malku i poostro...ama pak vo mislite. Svariv kafe sednav na Idividi... i pishuvam tuka...da mi olesni. znam deka dodeka da stanat tie kje mi pomine lutinata...kje sredam se...i koga tie kje se razbudat...i onaka sonlivo kje me gushnat i kje recat: Majce super si pominavme...aj sega da proslavime so edno kafe... Majce se topi i zaboravi se shto sakashe da kaze...da iskara... da razgovara.... |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДЕНЕС СУПЕР СИ ПОМИНАВМЕ МИЛИТЕ НА МАМА
ТИЕ ЗБОРУВАА ПОВЕЌЕ ОД МЕНЕ КАКО И ОБИЧНО И НА КРАЈОТ НА ДЕНОТ ДОБИЈА ЧАСТЕЊЕ ... МИЛИ МАЛИ, ГИ ВОДЕВ НА КОНЦЕРТ |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vchera mu dadov pari,..i denes ni zbor ne ,..zucna!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskreno i jas se cudam. I deneska na den Sv. Trifun pak jas izlegov cicija. Jas mnogu imam zelba da razgovaram so moite deca, ama kje moram da pocekam da imaat malku vreme, tie da razgovaraat so mene. |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се чудам од кај би ти била таква карактеристика |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha ..do sega... broev pari...mi kazaa deka sum cicija...i si zaminaa... jas sega ushte malku da soberam sili i da odam da sredam po uraganot i tajfunot
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me zbudalea
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste ne sum gi videla gi ostaviv da spijat
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |