![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Имам, ама никогаш не сум сама ни таму.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kako Disneyland samo sto vleznicata so pari ne se kupuva...a i nikogas ne bilo guzva do sega
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da imam svoj,,rozov svet,,
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
нормално ...имам свој мал свет и околу него кинески ѕид
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Тема: Дали имате “ваш“ свет?
Само НАШ СВЕТ има неколку броеви под кревет уште собираат прашина |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa da
naprimer koga nekoj kje ti go sjebe "tvojot" svet zatoa so zivee vo "svojt" svet oti misli deka e naj naj naj poentata e deka mnogumina negledaat podaleku od nosot a najdaleku im e vojvodina ![]() Изменето од anakin - 21.Март.2009 во 12:50 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
како и секој „ваш“ свет, така и мојот е полн со измислени и умислени работи.
понекогаш во тоа е неговата убавина, но не и денес |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sekoj zivee vo svojot edinstven svet,
mozda i toa e problemot? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo mojot svet site imaat rogovi...moite se najgolemi
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da onoj vo koj gi zaboraam izrecenite zborovi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Nemam moj svet................ziveam apsolutno vo ovoj svet
problemot nikogas ne se resava ako si napravam moj svet naprotiv se zgolemuva i oteznuva.......................... zatoa vo ovoj svet si gi ostvaruvam moite zelbi i ambicii i se trudam da gi resam site problemi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Во мојот свет повеќето жени се царици, има и по некоја шо не ја гледам таква, ко на пример онаа од - Црн и бел бумбар кога се размина со мене, а не ме ни погледна. Ееееј ! Мене да не ме заглеа ! Па мене ! Свашта имало по светов. Затоа па никад, ама никад нема да и ја гледам емисијата. Нека пати ! И Каролина поминуе, ја дигнала, крагната демек да не ја познаел некој. Си велам - Шо се занесуе па оваа, да беше до мене, гајби у дисконт ќе мкнеше, има глас, ама кој ли и ги прави песните стварно ја мрзи, ама и мене оти ме тера да мењам станица, а немам секогаш даљинско при рака и ќе загубам драгоцени минути од форумот. Да бе, заинат зборам, не сум ја таков. Шо ! Да си напраам форум ? Ма ајде ! Сам себе да се модерирам ? Па цело време ќе се банирам, ќе се играм така и ќе ми здосади. Ама па затоа Живкица еднаш коа ме заглеа, ме изглеа од главе до пете, чек да си ја цмокнам !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lele bluuuuuu i jas
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |