|
ОНА се заканува со нова војна во Македони |
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Автор | ||||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не се терористи и не посегаат по суверенитетот на државата во која живеат. Тие си ја сакат и си ја бранат сопствената држава. Ете тоа се БОРЦИ. |
||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
sto se tie borci ...se jadat ,se pijat ili sto se...
|
||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Во заблуда си. Или така те научиле. Сеедно. Затоа доборо запамети. Во Македонија во 2001 година против организираните терористички формации се бореа БОРЦИТЕ- припадници на Оружените Сили на Република Македонија. Бранители во Македонија немало, немаше ниту ќе има. Македонија има Борци. А сето тоа од едноставна причина што таа класификација не е Уставна категорија. НАПОМЕНА: За неупатените, а се со цел за да ја сватат нужноста за употреба на категорија БОРЕЦ а не бранител ја налага УСТАВОТ. Секое негирање на постоењето на категоријата Борец е нгирање на Уставот на РМ. Затоа македонци пред да изговорите или напишете нешто за војната 2001, размислите а потоа кажете или напишете. |
||||||
|
||||||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ја знајш она песната ја пејме на утакмици во Битола... od moira: povtorno so brishenje pochnuva denot?!!! DOSTA E!!! Pozdrav Изменето од moira - 06.Јануари.2009 во 15:26 |
||||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
е има има...
|
||||||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||||||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
не сум знаел дека тука има толку бранители хехехеххех |
||||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Абе и тебе ќе те рчнам. А ти, тешко дека ќе пукаш. За пукање треба муда. А ЈАС, и сега како и во 2001 година ќе војувам, и нема да дозволам политичарите да ми се мешаат во работата. Цел работен век воин, до крај на живот воин. А, она за мишјата рупа добро е што признаваат дека баба Али Ах...мети цело време се криеше дома кај Вујкому Фазли Велиу во Порој. И во двотот на Велиу имам престојувано. |
||||||
|
||||||
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
E ako de na budaliot od prva pamet ne mu doagja
|
||||||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Така е не ми ја рчкајте неа оти че ве пукам сите ко во две хиљади и пр'ва! |
||||||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
хехехехе глувче???? па вие се криевте во 2001 како глувци!!! Изменето од FILIP toa sum JAS - 06.Јануари.2009 во 01:47 |
||||||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
daleku si od taa cistota ...... i , ideite ne se voopsto fosilni dokolku mislis na toa sto go mislis ..... ne treba sekoja vistina za lagite na " najdemokratskata drzava na svetot " da e sfakjas licno ....... sepak , ne e zlato se sto sjae ....... a grablivite ptici se znae .......... se zaletuvaat po sjajot ........ pa makar bil i lazen
|
||||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
gospodine "komandante" (ili general, ili lavche, ili tigar, ili ne, ne, ne Gluvche mislam deka beshe), ajt gleajte tamu svoj "biznis" ne se zanimavajte so mene.Mozhe taka???!! |
||||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
slusaj mali, pardon...stari .Toa shto jas "izigruvam" ne e tvoja rabota, taka da slobodno prodolzhi da "chkrtash" niz forumot za tvoite "fosilni" idei, mene... iskrena da bidam voopshto ne mi prechish. Ako edno vreme te smetav za pameten chovek, deneska te zhalam.... gubish mnogu od zhivotot,... eden den ke te nema od ovoj svet, a bi bilo "zhalosno" taa tvoja zaguba nekoj da ja "slavi", namesto da "taguvaat" kako shto e sluchajot so sekoj normalen chovek. ...A mene, ne se obiduvaj da me analizirash, bidejki nikogash nema da uspeesh, od prosta prichina shto sum "pure" kako solza (), neshto shto mi dava pravo da kritikuvam sve shto smetam deka e nekorrektno, za razlika od "nekoi" drugi, koi "minatoto" gi vleche nazad, i ne gi ostava da krenat glava. p.s a vo sluchajov,mojot komentar nemashe nishto zaednichko so "majka tereza", tuku beshe edna "skromna" replika so "viiisoka" doza na ismevanje na logikata na "odredeni" forumdji. Изменето од AlbanianGirl - 05.Јануари.2009 во 18:27 |
||||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |