![]() |
|
Животот и делото на св.Климент Охридски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TRACING THE SCRIPT AND THE LANGUAGE
OF THE ANCIENT MACEDONIANS Tome Bo{evski, Aristotel Tentov A b s t r a c t: This study presents the results of research realized within the project “Deciphering the Middle Text of the Rosetta Stone.” It http://rosetta-stone.etf.ukim.edu.mk/assets/pdf/01-26-2-2005-Boshevski-Tentov-angl.pdf |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|
Розета е позната уште од Шамполин, што има уште да се истражува? Со словачките и полските линкови сам си ја отфрлаш тезата! |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Роднина на Борис Сарафов? ![]() ![]() Па Борис Сарафов едно време говореше дека треба да има посебна македонска нација. Ти каде си да го продолжиш неговото дело и да застанеш со Македонците? ![]() Изменето од macedon_alex - 16.Ноември.2008 во 21:44 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
i toa kje go smenat, koga kje se zavrsi prevodot na kamenot od rozeta kje bide ne se sekiraj kje vi prakjam sega linkovi od prevodite hahahhahahahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Кога ќе пораснеш јави ми се ![]() |
||
![]() |
||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|
Еее, Анакине ти го даде овој линк па сега навредуваш! Не ти е страм!
|
||
![]() |
||
|
Па како неразбираш? Нели тоа се е македонски јазик?
|
||
![]() |
||
|
Иако мое мислење е дека треба малку да ти го дотераат умот со некоја казна поради тоа прееска, сепак гледам дека ниту тоа нема да помогне ( пак некое име ќе измислиш ). Уживај не е српски збор, туку МАКЕДОНСКИ!!!! Колку пати да ти повторам? А мислев дека си од Пиринска Македонија....сум се збунил нешто изгледа. [/QUOTE] Не от Северна БГ сам! По потекло сам от Македония! род сам с Борис Сарафов. |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Дај удрите превод за нас што не разбираме, па и ние сме луѓе!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
shaka jada ste te brkat ambasadori tek molat da se vratat shajka jada i mizerija i ne mi repliciraj |
||
|
||
![]() |
||
|
Język macedoński (słowiański) – należy do tzw. grupy bułgarsko-macedońskiej[1] (wschodniej) języków południowosłowiańskich. Nie należy go mylić z helleńskim językiem staromacedońskim używanym w starożytności.
До Анакин од неговиот линк |
||
![]() |
||
|
nema razlika toa kje go vidite koga kje se zavrsi p[revod od kamenot od rozeta na elekro fakultetot ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Јебига човек сум и ја ![]() |
||
![]() |
||
|
Џабе бомбардира пак си гнетам прасетина и не ми можат ништо
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |