IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Животот и делото на св.Климент Охридски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Животот и делото на св.Климент Охридски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:46
TRACING THE SCRIPT AND THE LANGUAGE
OF THE ANCIENT MACEDONIANS

Tome Bo{evski, Aristotel Tentov
A b s t r a c t: This study presents the results of research realized
within the project “Deciphering the Middle Text of the Rosetta
Stone.”
It
http://rosetta-stone.etf.ukim.edu.mk/assets/pdf/01-26-2-2005-Boshevski-Tentov-angl.pdf
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Neanticki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2008
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neanticki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:43
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by Neanticki Neanticki напиша:

Język macedoński (słowiański) – należy do tzw. grupy bułgarsko-macedońskiej[1] (wschodniej) języków południowosłowiańskich. Nie należy go mylić z helleńskim językiem staromacedońskim używanym w starożytności.

До Анакин од неговиот линк
i toa kje go smenat, koga kje se zavrsi prevodot na kamenot od rozetakje bidene se sekirajkje vi prakjam sega linkoviod prevoditehahahhahahahahah

Розета е позната уште од Шамполин, што има уште да се истражува? Со словачките и полските линкови сам си ја отфрлаш тезата!
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:42
Originally posted by за_наденица_бех за_наденица_бех напиша:

Не от Северна БГ сам! По потекло сам от Македония! род сам с Борис Сарафов.

Роднина на Борис Сарафов?
Па Борис Сарафов едно време говореше дека треба да има посебна македонска нација. Ти каде си да го продолжиш неговото дело и да застанеш со Македонците?

Изменето од macedon_alex - 16.Ноември.2008 во 21:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:41

Język macedoński (słowiański) – należy do tzw. grupy bułgarsko-macedońskiej[1] (wschodniej) języków południowosłowiańskich. Nie należy go mylić z helleńskim językiem staromacedońskim używanym w starożytności.

i toa kje go smenat, koga kje se zavrsi prevodot na kamenot od rozeta
kje bide
ne se sekiraj
kje vi prakjam sega linkovi
od prevodite
hahahhahahahahah
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:40

Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Џабе бомбардира пак си гнетам прасетина и не ми можат ништо
shaka jada ste te brkat ambasadoritek molat da se vratatshajka jada i mizerijai ne mi repliciraj

Кога ќе пораснеш јави ми се
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neanticki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:40
Еее, Анакине ти го даде овој линк па сега навредуваш! Не ти е страм!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:40
Па како неразбираш? Нели тоа се е македонски јазик?
Кон врв
Гостин
Гостин
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

Не бе Танасе, нема никаков проблем. Уживај си ти. Гледам дека си упорен, под милион имиња влезе само за да останеш на форумов.

Ти си Таанас, Танас 1, Танас 2 , Танас 3 така?

Уживай! Пак српски!? А упоран сам!

Иако мое мислење е дека треба малку да ти го дотераат умот со некоја казна поради тоа прееска, сепак гледам дека ниту тоа нема да помогне ( пак некое име ќе измислиш ).
Уживај не е српски збор, туку МАКЕДОНСКИ!!!! Колку пати да ти повторам? А мислев дека си од Пиринска Македонија....сум се збунил нешто изгледа.

[/QUOTE]

Не от Северна БГ сам! По потекло сам от Македония! род сам с Борис Сарафов.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:39
Дај удрите превод за нас што не разбираме, па и ние сме луѓе!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:38

shaka jada ste
te brkat ambasadori
tek molat da se vratat

shajka jada i mizerija
i ne mi repliciraj

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neanticki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:38

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:37

aj da se vratime sega na texovite na slovacite i poljaciteajde brakja bugari izjasni te seslovacite i poljacite lazat??????газење%20од%20смеење

Дали правиме разлика меѓу македонски диалект на словенскиот јазик (што се зборува во Македонија) и јазик на етнички Македонци?

nema razlika
toa kje go vidite koga kje se zavrsi p[revod od kamenot od rozeta
na elekro fakultetotгазење%20од%20смеење

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:36

Танас кој и да е зар не знаеш,Причај српски да те цел свет разуме

Не цел, а цео! Заборавио си!

Јебига човек сум и ја
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:36
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.