![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se ke si priznaam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Legnuvam so smrdlivi corapi i ne se banjam, a zabi ne mijam dur ustata ne mi zamirisa na klozet
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
treba da kazes kraj
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Koga vekje ne ti e gajle..moze da bide loso...oti STRAVOT si zaminuva od prikaznata...i togas EMOCIITE i RAZUMOT se razveduvaat pri sto emociite se staratelite na odnesuvanjeto.
|
|
![]() |
|
Ја...сум умен многу
|
|
![]() |
|
...togas neka se cuvaat site onie sto si imaat rabota so mene.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МОРЕ ГАЈЛЕ МИ Е И ТОА КАКО .....
САМО ПОНЕКАД НЕ, КГА СВЕ ЌЕ МИ ДОЈДЕ ПРЕКУ ГЛАВА.... АМА ПАК СЕ ВРАЌАМ У НОРМАЛА ПОТОА ... |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Кога за нешто веќе не ми е гајле значи сум ги исцрпила сите можности за да ми биде гајле и сум сфатила дека нема повеќе смисла да ми биде гајле и затоа навистина не ми е гајле.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Кога веке не ти е гајле ти излага се преку нос и решаваш да ставиш крај на секоја мака....но кога ке појдеш со мислата-дај ми мајко нов живот да живеам јас.....ке се свртиш и ке видиш ....-Дека не ти било баш „Кога веке не ти е гајле„, дека треба време за да зараснат раните, дека треба да си помогнеш сам на себе со тоа што ке дозволиш друг да ти помогне и да те извади од трауми, дека треба повторно да си толерантен.....и дека не си индиферентна личност.,...туку само периодот те прави таков.
Тогаш ке сватиш дека не сакаш да изгубиш ништо од тоа што го имаш... ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 07.Ноември.2008 во 10:37 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ako igram karti so zensko so suknja namerno ke gi frlam dole i poslem dolgo ke gi sobiram
|
|
![]() |
|
Koga ke gi frlis site karti na masa.
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...od skoro ic ne mi e gajle..!!!abe ....zivotot vaka bil poubav...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |