|
Разлика-секс муабети на форум и во реалност |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako nekoj saka da e razlicen
kje napise razlicno od so bi kazal toa e toa nekoj go pravi a nekoj ne toa nikoj nemoze da go znae osim ako ne go znae Изменето од anakin - 28.Октомври.2008 во 19:09 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
можеби ти paris познаваш некој штом тврдиш
|
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh abe ima veruvaj mi i ne se retardirani i so naruseno zdravje ete taka im ispadnalo i toa e ima i zenski i maski takvi |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeee нема грешка............ тие се само застарени типови не женети а немора да значи дека претходно немале ништо за плескање...... а оние кои што навистина немале ништо до таа година....... за нив може само да кажам дека се со нарушено здравје,бог да чува ретардинани а секој нормален човек сигурно имал по некоја,па макар и нкогаш да не се ожени |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на што личи ова... цццц... ама жалосно е што сето ова е жива вистина... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe sto ve cudi vi znaete li Mk kolku e prosta ima maski koj zenska nemat videno do 35g
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......... kako da sme uste vo 15 vek......
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be i cickoto pojma nemashe,go gledashe ko tele vo sharena vrata ko ke se puli,a komshikata go izbrka deteto,shto ne mu iznarece.....a predhodno maliov beshe istegnat na separe do devojka mu i si se ljubea...
abe smeshki lejdi....tragi-komicna rabota |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam deka ima se i sesto po narodov....ama nekoi navistina preteruvaat .... veruvanja vo "babini devetini" koga seksot e vo prasanje doveduva do koplikacii i neznam kako nekoj moze da se osloni na takvoto nesto (vo slucajov tvojata bivsa fiks).... a onaa so deteto mozebi chichkoto sfatil deka se zezate so maliot pa i toj go prodolzil lanecot so komshivkata
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele .............. nepismenost
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vtorata ja imam pishuvano vo fenix,no i ovde vo kratki crti...
edno dete 18 godishno na zaebancija go prativme vo trafika da kupi,citaj sega.. -CEVCE OD KLITORIS ZA KAFEMAT... detevo pojde vo trafika kaj eden cicko da mu bara CEVCE OD KLITORIS ZA KAFEMAT,a cickovo go prati kaj komshikata da prasha oti toj nemal CEVCE OD KLITORIS ZA KAFEMAT... |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go znaes vicot " boli za majka ? "
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna moja bifsha veruvashe deka zensko ne mozelo da zabremeni dokolku za vreme na seks koga mashkoto treba da ejakulira go stegash kaj bubrezite,modrici mi napravi dodeka ja prashav,jas mislev deka i e ubavo.....
koga ja prashav shto prajsh be me zaboleja bubrezive mi odgovori....pa za da ne zabremenam...wow...koj ti rece be taka?..vidi odgovor sea...--majka mi... -kako be taka majka ti?..pa teshko na tatko ti so nea shto se 25 godini vo brak....se zacude devojkava i me prajshe deka su budala,i na kraj me prasha.. -pa vie nemate jajnici?..se zaprepastiv... pa ajde objasnuj,kazuj abe strashno,a devojkava 21 godina |
||
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas da slusnam......
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |