|
Македонско - српска дипломатија |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметот мој тука не го мериме, така да нема потреба од првиот дел од твојот коментар!
Ние ничија куќа не рушиме, тоа треба јасно да ти биде! Србија постои и опстојува без Косово веќе 10 години и не знам како тоа некој поединци очекуваат да остане под нивна управа! Така да самите си ја срушија куката со политиката која ја водеа во изминатите децении и со потпишувањето на договорите од Ранбује и Куманово. Но неразумно и необјасниво е двојниот аршин кој го покажуваат во дипломатијата со овој акт на протерување само на нашиот и црногорскиот амбасадор. Инаку амбасадорите не се на терет на државата домаќин туку на грб на граѓаните чијашто држава ја претставуваат, а со тоа она твоето ти ке ми ја рушиш куќата а јас ќе те ранам не важи!!! Белград сигурно не го рани македонскиот амбасадор! Патем, во политиката има едно правило а тоа е Интерес и само Интерес, нема љубов нема емоции, така да наместо да се плаче по нешто треба да се согледаат интересите на државата во која живееме, и секако да се брани нејзиното достоинство! Изменето од moira - 11.Октомври.2008 во 16:02 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so koj pamet voopsto se postavuva vakva tema, ti ke mi ja rusis kukata, jas uste ke te cuvam doma i ke te ranam
ccccc |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блиски комшии?
Ќе бидеш љубезен да ми објасниш што подразбираш под терминот блиски комшии? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блиски комшии не само комшии
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, а Хрватите не се комшии на Србија, исто како што и Унгарците не се и Маџарите и Бугарите...хахахаха...најверојатно Јапонија е сосед на Србија...
...и да имавме споделено тешки времиња, запишано е во историските анали...точно... Изменето од moira - 11.Октомври.2008 во 14:30 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Останатите не ни беа блиски комшии со кои што имамве споделено многу тешки времиња.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само македонскиот и црногорскиот амбасадор се персона нон грата...останатите не се протерани од Белград... |
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ние сме си криви. Што мајка баравме да го признаваме Косово. Се согласувам со Зен, Србите не ги признаа Тетово и Гостивар како држава, па и ние да го гониме српскиот Амбасадор.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ти згрешил српскиот амбасадор , зошто да си собере куферите . Да не ги призна Тетово и Гостивар како суверена држава ? |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е да си ги собере куферите српскиот амбасадор во Македонија!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хрватите и маџарите не се со сите
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hrvatskiot i Ungarskiot ne bea proterani. Sepak Srbija ne si go povlece Ambasadorot od Makedonija i kako sto toj rece nema da ja preispita odlukata za priznavanje na Makedonija pod ustavnoto ime.Sto e spored mene znak deka Srbite ne sakat da ja vlosuvat situacijata so Makedonija sto e dobro i za nas i za niv. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaко за сите така и вас
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |