|
Или си прв или втор ??? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Брои само до два.. |
|||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И женската знае бе. Сигурно брои кој си и по ред. |
|||
I love Daphne Millbrook.
|
|||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само бог знае,
кој си! |
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pricina za lagata se samo tradicionalni rigidni razmisluvanja i vrednosti...od istata pricina i povekjeto mazi nema nikogas da ti kazat deka si im prva ili vtora
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ljubovta se regenirira, a ne se troshi so sekoja naredna vrska(barem za onie koi ne izgubile verba vo chovekot)
i vo ljubovta opshto se pochnuva od novo |
|||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nice to be the first one...
thanks
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nine baby, ama ti si PRV....sto me prasuva
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku si gi imala dosea, mache?
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas mislam deka maskite poveke se plasat od iskren odgovor ...mene nikoj ne me prasal a jas sum sekogas iskrena
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
GO BARAM VISTINSKIOT |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se razbirame bibce...sea ne moze da me ceka nekoja mene za jas da i bidam prv i posleden...i taa e dusha normalno,si posakuva seks i se shto nosi edna vrska...jas zboram za mene licno,ne sum trcal po zeni nikogash i ne bi sakal i ta da go pravela istoto..ne sakam promiskuitet oti toa e za mene znak na golema slabost i nemanje samodoverba i nedostatok na minimalen moral...ne e se vo fintata,aj ke go izlazam soprugot/deckoto ili soprugata/devojkata..
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.................da tocno taka..........taka pravat..........tie sto se sexaat za pari.............no toa e druga filozofija.............znaci tuka zborime za prv vtor ili tret,,,,,,,,,,,a ne stoti............a i da si eve da kazeme 10ti.........a ona ti kaze 3 ke i veruvas??????.............znaci sve e do doverbata................
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
............ne moze da sakas tolku kolku sto vikas ti..........ljubovta nikogas nemoze da se istrosi..........sekoja nova ljubov e predizvik za sebe...........
znam deka toa smeta..............i mene licno mi smeta.............zatoa ke biras so kogo ke bides............imas moznost da biras neli............
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ako nekoj go sfatil seksot kako stavigo i izvadigo i aj na sledniot/slednata,mnogu se zaebal....
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |