|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 678910 51> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немате елементарно познавање на поими и фрази од македонскиот јазик ! Форумот не е место каде шо јас или ти ќе дојдеме да си кажеме шо имаме туку сите НИЕ да си кажеме шо имаме . Се плашите од секаков вид на дебати и за кои истотака немате абер шо значи зборот `дебата` . Тоа не е некој да омаловажи некого туку да си кажеме кој шо има , да споделиме аргументи. Ќе го упропастите форумот со сувопарни коментари. Нема логига да залепиш една реченица како статус на фејсбук. И уште една работа...ако некој те цитира немора да ги сваќате толку лично работите дека те провоцира за да те омаловажи . Провокацијата значи почеток на комуникација. Не се плашете да разговарате нема ништо лошо во тоа, секако доколку имате што да кажете НО ако само пропагирате тогаш ве разбирам зошто `си кажувате мислење`. |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јасно ми е се....
Бајките за самовили што ви ги раскажуваат во штабовите и комитетите се всушност за вас реалноста.... Мене ме иритира и признавам дека со лутина и омраза коментирам тука, бидејќи гледам што се случува во државава, слушам што збори народот, а тоа се дуќанџиите, пазарџиите, комшиите, роднините, пријателите и сите останати, кои гледам како мака мачат да закрпат ден со ден.... Јас не прераскажувам партиски бајки и не пишувам од инает или за инает.... Јас говорам со факти, пишувам со факти, и стојам позади сето она што сум го кажал и напишал. Не пишувам за инает, ме иритираат личности кои пишуваат за инает или од инает. Дајте малце погледнете наоколу што се случува, излезете од партиските штабови, па седнете размислете за сето она што се случува. Не е се во канцеларијата и партијата. Па колку луѓе познавате што полека осиромашија во последниве 5 години. Колку луѓе што познавате можат да ви се пофалат со нешто капитално? Дали вие во вашиот џеб имате денес 1000 денари за слободно да си ги потрошите и секој ден во месецот? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za zal,...se vo zemjava e za preodna ocenka,
..nema nishto dobro, mnogu dobro,odlichno ili...ne daj boze,..perfektno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве уште еден денес
NRGMKD...
Си кажав дека ЈАС сум задоволна ....
Кажи си и ТИ дека не си задоволен.....
Кога јас ќе зборам во множина не чини....
кога ти по сто пати ќе повторуваш дека не биле
задоволни дуќанџиите..пазарџиите.... оние што чепкале
по контењерите .............. тогаш тоа е во ред а ???
Зборувај и ти во еднина .....сам за себе .......!!!
Ни тебе ни еден друг член не ве цитирам ни провоцирам...
си кажувам мислење ...во една, две, пет реченици ...и чао пријатно....
Кажете си ваше .... гласајте си ...победете,,,,,, тогаш јас
јавно ќе ви честитам...немам никаков проблем со тоа .........
А за ова ..палењево ..... сигурно си приметил низ темиве ...
кој е умерен...кој се пали распалува..... искри му светат од очите
и додека го пишува постот ...... тоа е толку забележително......
Оценката ќе биде преодна...го знаеш и ти и јас тоа .... многу добро ...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем преодна оценка за тебе е показател дека народот ја сака власта, дека власта правилно ја води државата... Ако народот навистина ја сака власта, тогаш нема масовно да се собира како тие 2 пред владата на СДСМ, ако некој ја сака власта соодносот ќе биде 2 или 3 спрема 1, а не изедначено или премногу тесно... Ако се палите на преодни оценки, тогаш секоја чест... И неколку луѓе не го креираат мислењето на народот, зборете во еднина, секој за себе. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го почитувам правото на Кољо...
да не излезе на дуел... ако згрешил со тоа... он ќе си ја плати решката... сепак не се согласувам со таков игнорантски однос... но ќе повторам... тоа е негов избор... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene postojano mi pagjaat vo ochi ovie "zagrizhuvachki" komentari na onie koi gi podrzhuvaat SDSM. Ne mozham da razberam zoshto tolku mnogu se sekiraat da im go krenat rejtingot na VMRO i Gruevski so baranje da ima javna debata ? Zarem ne e podobro da insistiraat da nema takva debata i rejtingot na oponentite da ostane nizok ? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само Чак Норис знае која половина е кики а која рики ...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopadna ova da jade kikiriki :D |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така ќе биде и овој пат ...народот ќе пресуди...
поточно ќе даде преодна оценка на политичкава
партија што е сега на власт .....
Веројатно Груевски не може да поднесе
да му ја гледа фацата на Црвенковски пред себе
па затоа не прифаќа ...дуел.....
На Бранко му останува .... сега пред избориве....и после нив....
да јаде само ...кикирики .......
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи не можам да ве сватам...
како со денови овде само за дуелот зборите... што се битни зборовите...што е битно како ќе се контраат и вреѓаат.. битни се делата...битно е сработеното..... Што да не се тие двајцата нови фаци на политичката сцена па не знаеме кој што има да кажи.... И изјавите дека рејтингот на Груевски ќе се намали заради тоа што не оди на дуел се нај смешното нешто што до сега го имам прочитано.. значи сега БЦ има поголем рејтинг само заради тоа што Груевски несака со него на дуел... свашта... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kanagjanecot ne prifati duel zatoa shto, kako i vo segashniot sluchaj so Nikola, toj nemashe nikakva potreba za takvo neshto. Negoviot rejting kaj narodot pokazhuvashe deka e povisok od onoj na sopernikot.
I narodot presudi. Ako smetash deka rejtingot na Nikola e veshtachki, togash toj pravi kapitalen previd i so neprifakjanjeto na duelot samiot kje si presudi - kje izgubi na ovie izbori. A toa e podobro za SDSM otkolku Branko ili Shekjerinska da rizikuvaat so bilo kakov javen duel. Изменето од Messenger - 19.Мај.2011 во 15:04 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За рејтинзите во македонија дискутиравме многи бидејки сите знаеме како лесно “се крева и спуштаат“ Околу тв дуел- пасолутно не се согласувам дека не треба да има. Факт е дека од опозицијата се изнесоа многу аргументи за проневери на пари. Исходот на изборите не го знаеме токму поради таквите кажувања. Под оправдувањето на сиромаштијата за економската криза а трошење милионски суми за други нешта кај народот се раѓа сомнеж. Значи токму за тоа потребен е тв дуел. А и самиот велиш дека на Канаѓанецот му помогнало токму срамежливоста . Нека биде и кај нас така-народот нека чуе и нека пресуди. |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И шо е сеа ова данеданедане ? ДА за богатење на колегите од Аналитико и фамилијата и НЕ за погубна политика за народот . Дај изјасни се , пиши две реченици да развиеме дебата....уставри вие не сте по дебатите. И после некој сакал квалитетен форум....ха , ова не би требало да им се дозволи на членовите а кога модератор незнае да развие диксусија шо остана за другите |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |