![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 115> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сч..почнувам да паничам уште сега
![]() Изменето од sanja-a - 03.Јуни.2014 во 22:21 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
се чудам што не прифатив да дизајнирам со оние од Фенг Шуи со задоволство ќе си мачкав ѕидови и мебели зелени, лилакови, црвени... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Се чудам на времево.
Вчера шеткав по летни папучи денес ги вратив чизмите. Лудо еј!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Назад ми е саатот де,чудно мајката
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СЧ.. каква е таа мрза да чекаш да се поплавиш а шахтата да не си ја исчистиш
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
двајца луди и двеста гладни ![]() се чудам... каква ќе е таа свадба без музика и што да правам за да не ми е досадно ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Епа штом ќе си гостинка што ти е гајле за обетката ? Пушти коса и треси глава во рок ритми
Сч- не знае ли Анастае дека свадбите се двајца луди и двеста гладни ?
|
|
![]() |
|
јас нема да се мажам бе Емил, ќе бидам само гостинка на свадбата ![]() се чудам... не знае ли дека сум мажена или ме зеза ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Без обетка нема да ти дозволат да се омажиш ли ? За каде станува збор ?
|
|
![]() |
|
на ден пред свадбата си ја скршив бисерната обетка... се чудам - кај да трчам сега да барам исти ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
СЧ,на храброста
да те гледа во очи и да те лаже! Па уште сила! Ауу,колку прост народ ја валка земјава! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() Изменето од д4б3 - 11.Март.2014 во 09:30 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |