|
Машкост!!! |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti vredi postot BRAVOS |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
curata-sladok si mi(ajde vishe fukni me)
momakot-te sakam, nejkam tuka i nabrzinka neka bide na ubavo mesto za prv put(auuuu napalenka napadna) curata-jas znaesh poishe e ona-ne sum imala seks podolgo vreme-lelelee se sramam zimi sve(sho be svinjo ni edna sea da te molam li) momakot-ke bide sledniot pat(kao ne be odma sea eve za tebe -mozam koa sakam da te imam a sea bash i nejkum ao ti sakash,sho sum ja konj za rasplod pa na brinka da se opneme nebiva taka) curata-mnogu si fin vaka poveke ke te cenam baci me(pichka li ti majchina-ke viish ti sea ako ja nemozam da te imam niedna druga nema ke razglasam deka si manijak nekoj) momakot-daj usteto slatko cmooooook(ko te jebe, doma imam poslastica sigurna) |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa duri i ako si veke vo vrska??? Sto bi znacelo da ja izneveris partnerkata???
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e trip prashanje, posho ako odbiesh zena za seks-ke te mrzi do groba, zatoa ne ja odbivaj-bidi gubre-lzi ja za sex-motaj ja-ushe poise ke te saka i ke ja imash sekogash
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za tebe Lou, ti si retkost!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasprotiv....ne se davam lesno i bas onakvoto me boli sto drugite kazuvat za mene, a ego...... da imam posto znam koj sum i sto sum i sto kvaliteti imam.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idi smej priznaj takvo nesto pred copor maski, posebno ako e fizicki privlecna
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam, ama sepak ima i takvi ne legnuvaat site mazi so sekoja
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa nie zenite mislime taka, pogolemiot del od niv ne go delat mislenjeto so nas
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam mazi sho odbile zeni i koga ne bile vo vrska
MAZ e onoj koj moze da izdrzi dooolgo so EDNA zena, a ne nekoj sho se onaduva so sekoja suknja |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde momci , resete me od edna dilema. Dali maskoto se smeta za poslab maz ako odbie devojka koja mu se nafrluva i saka da se sexsa so nego??? Dali e vo prasanje negovoto ego ili ona sto ke go kazat drugite?
P.S. So toa sto maskoto ke e veke vo vrska, zafaten demek Изменето од Biba_G - 10.Декември.2008 во 23:01 |
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |