|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziletot se izostril oti podzemnite vodi idat od levo na desno kon kujnata do koja imalo vo blizina elektrizni dalnovodni kabli koi formirale magnetno pole koe prkosilo na tie termalnite vodi a na TV nemalo togas prenos od svetsko fudbalsko prvenstvo i mazite ne komzuniraa pivo
taka da niso misteriozno Изменето од anakin - 28.Јули.2008 во 14:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајсет и неколку години сум си господар на својот ум. Нема веќе ама ова вака, она онака. Или пак: е, се само по твое. Да, СЕ само по мое лично убедување.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа мајсторче има убаво мото “биди си господар на сопствениот ум“
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосема се сложувам за последното. Кога год- порано сум ја послушал женами секогаш грешев. За среќа само два пати во животот ја имам послушано.Трета шанса не и дадов.
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено, жалам што не присуствував на еден ритуал за истерување демони на кој бев поканета од една верска заедница, тоа ми остана “недемистифицирана мистерија“, ама така е кога ќе го послушаш мажот-секогаш после тоа следи каење.
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што мислев да те прашам ,,што е и кој е најголема мистерија,, ти веќе одговори. Благодарам предвремениот одговор.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа било повеќе за лична сатисфакција и уверување, неможам да зборувам за некои глобални резултати, но да, јас си останав таква, бидејќи во суштина ние малку се менуваме.
Човекот за мене е сепак една од најголемите мистерии-а не некакви си пирамиди.
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашата марија била љубопитна уште од раните године на асвојата младост. Така и треба. И се гледа сепак дека има прогрес. Само така Марија. Продолжи и че имаш и среќа и резултати.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АхаааааДо денес ова остана како виц во семејството...Малку-малку па оп, некој ќе ме потсети “Се сеќаваш на твоите пирамиди?“ Битно, ја демистифицирав мистеријата на свој начин, и навистина им се чудам на луѓево што потпаѓаат под разноразни влијанија, купуваат ПДХ или како се викаат пирамиди по 8-9000 денари...
Ех да ми е овој памет сега, бар ќе ја уновчев работата.
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ziletot se izostri li Marija?
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу одамна, во средношколските денови, бев заинтересирана за Деникен и неговата теорија дека животот на земјата настанал при посета на вонземјани, просто ги “голтав“ тие книги. Во една од нив дознав и за “тајните на пирамидите“, и уште дека ако изготвиш пирамида со димензии на Кеопсовата во намален соодветен размер и ја поставиш соодветно, ако ставиш месо во неа-ќе се мумифицира, ако ставиш жилет тап ќе се изостри и слично... Љубопитна каква што ме дал Господ, не чекав многу, ги направив пирамидите како треба (ехееее, далеку пред оној Велков од Сончев Зрак и овие денес што ги продаваат, абе јас сум ти-авангарда)
И така ги поставив и во правец на Кеопсовата, со компас и то, (2 мислам направив)....ставив под еднаат месо, под другата жилет...
Врват дните, Маца иде и се враќа од школо, пирамидите си дремат во мојата соба, а како минат дните се шири една реа-неподнослива. Родителите мислат дека можеби некој глушец влегол, па пцовисал, бараат под прагови, чистат...за на крај, пред да поцркаме од смреата, откриеме дека тоа било од мевцето кое не само што не мумифицирало, туку скапало и црвосало....
Ете толку за мистериите...
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 More Unsolved Mysteries of the World
http://listverse.com/bizarre/10-more-unsolved-mysteries-of-the-world/ |
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sekogas mora da zna4i deka sonot ima nekoja poraka moze tebe cel den zabot da te boli pa vecerta i da si go sonues no si stojam na moeto deka povekjeto sonovi se eden vid znaci (pa i priprema )za vo idninata... |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas imav takov son so pagjanje na zab. I koga s erazbudiv tyoj den mikazaa deka eden rodnina ni pocinal. Del d ovie sonovi se kako shema za tolkuvanje. Za zal vos ituacijava zabite imaat negativna konotacija.
No ne sekogas mozat vaka da se protolkuvaat. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |