|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo treba da e jasno
ova tema E BOSH MUABETI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........definitivno........za sto ne zimas .........aaaaa
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто кога ќе се спомне белиот англел на прогонот и мојрите на ужасот ( митолошки суштества) се бришат постовите... Ова е само метафора, а ако некој носи тежина на совеста, ако овие метафори чепкаат во неговиот форумски раат, зарем јас сум виновен за тоа... Јас не го измислив белиот ангел на прогонот, извинете, молам, нека влезе во записник со штембил и печат, последиците самиот ќе ги сносам пред судот на историјата и идните генерации...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuvaj go za nepijatelite
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ТРУПЧЕТО Е ТУКА,ДО МЕНЕ..ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....EEEEE,УШТЕ ТОЈ ДА БЕШЕ...ФЕШТА НЕВИДЕНА ВО ПОЕЗИЈА... |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eba vi poetski natroeni
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se fali so beliot angel na radosta ... da ne ti se nacrta brance na vrata .... tiki , place maliot , moram peleni da mu menam ... leka noc na sFite .....
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама, пази сега, шо би рекол другар ми од ваша поезија, ама, јас го имам белиот ангел на радоста...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj zagi ako ne se vrati mozam jas da kazam deka si ..ono znaes po priroda i da pocneme od pocetok da bide smesno do kolenici a so vikas? |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komsivkite nikako ... site si gi sakam ..... prodavackite nikako .... mi davaat .... na rabus ..... da pazaram ... a koleski nemam .. znaci , moze
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....НЕЕЕЕЕ,МАЈКИ-ШАЈКИ..НИКАКО!...МОЖЕ ПО НЕКОЈА КОМШИКА,ПРОДАВАЧКА ...ЕВЕ ВО КРАЕН СЛУЧАЈ И КОЛЕШКА ДА ЛЕТНЕ ,АМА ПОДОБРО НИЕ , НЕГО НЕКОЈ ДРУГ..ШТО НИ СУРАТОТ НЕ МУ ГО ЗНАЕМЕ...
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ce znae ? .... mozebi poetot , a ? ....
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuka...kako rekov ako ne spomenuvate majki eden na drug....ne baniram,ne brisham.Ke padne dogovor ili ne????A...a? |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |