IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за “Токиохотел“?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за “Токиохотел“?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
Автор
Порака Обратен редослед
MilaKaulitzHighmore Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MilaKaulitzHighmore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 22:10
Abe, Tokio Hotel trebase da dojdat na 29.03.08 vo Srbija
i jas imav karta :DD
Ama se otkaza koncertot, valda znaete zoso :(
Ali sea vo 2009 posle turnejata od Amerika, doagaat pak vo Srbija
I pak ke idam hahaha :D
A so mislam za Tokio Hotel?
Pa za mene se najdobri :)
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 02:17
hahah koe metalski gi mrzam metalcite uffff :S:S a Vaska Ilieva e zakon :D za razlika od tokiohotel
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 01:45
Originally posted by n1k0La n1k0La напиша:

ZA TOKOIHOTEL MISLAM DEKA SE MALI UOBRAZENI PE*ERCINJA I NEMAAT 2 CITSTI OD MUZIKA POVEKE BI JA SLUSAS VASKA ILIEVA ODTKOLKU NIV..
колку металски од твоја страна голема%20насмевка
и не ја вреѓај васка илиева газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 20:10
ZA TOKOIHOTEL MISLAM DEKA SE MALI UOBRAZENI PE*ERCINJA I NEMAAT 2 CITSTI OD MUZIKA POVEKE BI JA SLUSAS VASKA ILIEVA ODTKOLKU NIV..
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Turvior Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Август.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Turvior Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 17:41
Pilistar4ina so se trudat da se probijaat ali kiznaj dali ke mu uspej..........Ako mene me prasuvas daleku se od kvaliteten rok
Кон врв
Mortisha Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Април.2008
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mortisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 23:22
Се надевам дека нема да дојдат... А ако више доаѓаат, дека нема да си отидат... ЖИВИ!

Originally posted by bellA KAULITZ bellA KAULITZ напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Бил(ето) плазење да дојде,...... тука ?? нееее фала...... голема%20насмевка

I JAS NE SAKAM DA DOJDE ZDRAVKO QO,IQ NO EVE QE DOJDE NIKOJ NE NE PRASUVA NAS A POVEQE BI SAKAL DA DOJDAT TOKIOHTEL OTKULKU NEKOI POZNATI     STO BILE OD 60 GODINI

Не е битно колку години имаат, битно е да ги бива. И Iron Maiden се 60годишњаци па сеуште важат за една од најдобрите heavy групи!

Изменето од Mortisha - 21.Мај.2008 во 23:23
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 23:52
Нема проблем
btw женско сум...
А ако дознаам за Tokio Hotel нешто, баш и по нет ќе прочепкам, ќе те известам...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
bellA KAULITZ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Germany
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellA KAULITZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 20:31
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

ekzi 88 ako znaez za nekoj koncert na tokiohotel u serbija ili slovenia te molam pisi me

Сега за сега не знам ништо, но ако дознаам обавезно ќе те известам

fala mnogu rijatelke ili prijatel
FREIHEIT89
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 19:34

ekzi 88 ako znaez za nekoj koncert na tokiohotel u serbija ili slovenia te molam pisi me

Сега за сега не знам ништо, но ако дознаам обавезно ќе те известам
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellA KAULITZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:54

Полски бенд е, Ich Troje... Иако се близнаци оние од Tokio Hotel, сепак попривлечен ми е фронтменот... Само нека одат напред.

FREIHEIT89
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellA KAULITZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:43

Да, знам дека се и на германски, ги имам и двете верзии, сепак јас не разбирам германски иако учев 4 години ... но ги слушам германската и англиската кога како.

da mnogu dobri pesni se
FREIHEIT89
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 15:03
Да, знам дека се и на германски, ги имам и двете верзии, сепак јас не разбирам германски иако учев 4 години ... но ги слушам германската и англиската кога како.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bellA KAULITZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 14:34

Забележав дека го сакаш многу
Но морам да напоменам пак, песната Dont jump како и Rescue me ми се во срце...

dada i rescue me i dont jump se dobri na germansi rette mich i spring nicht
FREIHEIT89
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 13:38
Забележав дека го сакаш многу
Но морам да напоменам пак, песната Dont jump како и Rescue me ми се во срце...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.