|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <1 678910 46> |
Автор | |||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
навистина...?
но веројатно гледаат оние... кои мислат дека... не е се во парите... пардон... кои сакаат д амислат дека... не е се во парите... а себе си се сметаат за феминистки... |
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne gledam tuka problem
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секако... и вистинската зарабтува барем половина од тоа... ако е феминсистка... ако не... и не мора...
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vistinskiot zarabotuva barem skromno neli!
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама може... не е тоа проблем... но... ако сакаме да бидеме реални... а сум го видел тоа безброј пати... еден исти маж... кога некоја жена го гледа онаков ко што се претставува... со пари, моќ, функција... и кога ќе дознае дека нема ебан денар у џеб... го гледа и доживува различно... не може никој. ама никој, да ме убеди во некоја друга приказна... само сум реален... и може некоја жена да се согласува или не... но од љубов не се живеее.., секако... за повеќето жени љубовта е... мисловна именка... нека ме осудат феминистките... па што... тие уствари и ебаа мајката на... љубовта.... онаква каква што самите ја бараа... Изменето од којсумјас - 14.Октомври.2014 во 17:50 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може да не се согласам... мислам, ако смеам? |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пари...
и што се однесува до мене би ја затворил темава...
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
По вените ќе процениш физичка активност кај Вистинскиот |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хе хе ,,, фраерка ти била комшивкава
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
уште си стојам на истиот став |
|||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како моиве на нозете после поминати 30 км планински пат ...ми се чини дека ќе ми прснат на сите страни од светот...болки имав од недела до среда ...вистински маж, нема трте - мрте
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...има супер вени
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вистинскиот маж не сака милион жени, сака една на милион начини.
|
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Буквалистот е...
убиец... на сопствената мисла... има ,ли поголема иронија од тоа... |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |