![]() |
|
Најдобар гитарист...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сега ќе видиш што е деветка, кокошка, бистра вода, кумова слама, леб и сол, бранова должина, .....
Влатко is back! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
BillyEsteban ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
kakov vlatko bre si ostana celo vreme so edno kalajdisko
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Само Влатко!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
Michael Angelo (carnation!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tipov e.....CRAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ama bas CRAZY!!!!!!!!!, tipov ne e normalen....tipot e mrdnat do kaj so mojt i do kaj so ne mojt!!!!!!!!! |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
BillyEsteban ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
najdobar gitarist mmmm steve way sovrsena tehnika gledajte go filmot crossroad
|
||
![]() |
||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
nemas pojma kolku me pogodi!!!!!!!!!!!!
|
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
шо значит то ми се смири |
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
|
АЈДЕ
СМИР СМИР СМИР! ВАРЕНИ КОМПИР! АВА АВА АВА КРАЛИЦАТА Е КРАВА АКО СЕ СКАРАМЕ ПАК КЕ СЕ ССССССММММИИИИИИИРРРРРРРИИИИИИИИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
|
АЈ МА ШТУМФЧЕ ДА СЕ СМИРИМЕ
|
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
|
Штрумфче, ти знаеш да свириш на гитара? Стварно? По таблатури или по слух? |
||
Јас сум мајстор!
||
![]() |
||
|
epa jas mislam deka najdobar gitarist vo makedonija e Vlatko Stefanovski
a vo stranstvo definitivno riccie blacmoure |
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
bazo ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
|
Единствени и незаменливи Paco de Lucia i Stevie Ray Vaughan |
||
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |