![]() |
|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe ona izgleda ima pogolemi cuvstva kon tebe i moze i epten mnogu da is i zgresil a moze i ljubomorna bila....
ama neka go procita forumov sigurno ke razmisli,koga kje doznae deka si i go posvetil na nea!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Кажи и дека си отворил тема на форумов специјално за неа и ќе те ислуша |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
nekolku godini ne e mal period
probaj izvinise za toa sto bilo
no ne navleguvaj mnogu da objasnuvas i delis pravda kako bilo
ako i znacelo nesto tvoeto prijatelstvo(kako sto ti znaci tebe)
ke ti prosti
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
epa...ako si i zgresil neso...probaj da go ispravis toa...javi i se i kazi i da se vidite da napraite muabet...da i objasnis so si naprail...zaso si go naprail toa...deka si zgresil i deka sea zalis sto si go storil toa...od kaj da znam sto si i storil
![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
ama mnogu mu e zal so ne mi zbori
|
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
zavisi kolku si go svaril gravot
![]() ako si go prevril..teshko
![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
ТЕМАВА НЕКА Е НАМЕНЕТА И ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО И ЗА ВРСКИ/БРАКОВИ...НЕМА ПОТРЕБА ОД ДУПЛО “СМИРУВАЊЕ“
![]() СО ДРУГАРКА МИ СМЕ СКАРАНИ ВЕЌЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ САКАМ ДА СЕ СМИРАМ И ДА ОДАМ НА КАФЕ АМА НЕЗНАМ КАКО ДА ГО СТОРАМ ТОА...МИСЛИШ ДЕКА ОНА КЕ МИ СЕ СМИРИ....МЕ САКА ЛИ?ПОМАГАЈ? Изменето од blueprayer - 01.Февруари.2008 во 16:06 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |