![]() |
|
Секс со мажена жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taka e...za zalenje sum...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Сиротиот он.Човек жив да те оплаче
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..taka de..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
jas samo rekov odokolu za seksot,a ne nudam organi za transplatacija....
sto ima vrska..ako nema druga i 20 godisna ke zavrsi rabota...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.e zasto sega za zal..........a pa ti so kakvi sakas da imash.......so devojki od 20godini......e pa mil moj ...........sve vo svoe vreme...........
![]() |
|
![]() |
|
za zal ..samo so "takvi "zasega si imam rabota.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Sexot si e sex.Kakbo veze ima da li e mazena ili ne?Kato i se saka mora da ja zadovolime nie mazite.I ona dusica nosi.I na neja i se saka da opita nesto po razlicno |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Imam drugar stalno velit : Takva gi ispolnuva site uslovi , nace ne me palat mazeni zeni
![]() |
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
А што да не. И обратно.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Нек се качи стандард кога никој никого нема да мора да трпи и нема да има веќе мажени жени, ни мажи
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сексот со мажена жена е гаранција за дискреција и уживање во ретките средби кои не можат да се случуваат секојдневно
![]() |
|
![]() |
|
mirjana2a ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
pa dobro ako imas seks so nea ne znaci deka ke i gi zemes decata....seksot e seks....nema vrska so ljubovta |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
сакаат jа мажената поради тоа шо има дискретност, малку прашанjа, слобода, уживане без обврски, и наj битното: поради тие истите причини- нема последици.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |