![]() |
|
Сменете го името на форумот, исламска... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislam deka vo smislata na komentarot na boogie , ti e daden odgovorot .
a za pisuvanje , ne se sekiraj--ne e poentata vo toa da si dosaden i da se naturas, so sila ne biva--ama ne razbira nekoj. e sega vasata aktivnost jas velam samo pravilno da se istakne ,i sodrzinata na temite -no dokolku pak od druga strana , nesto treba da se konstatira , mislam deka treba da sme realni-----PODFORUM MUSLIMANSKO-ISLAMSKA PROPAGANDA treba da e imeto na ovoj podforum bidejki tekstovite se 80-90% za toa,neli e toa tocno? Изменето од aladin - 26.Јануари.2008 во 18:18 |
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Aladine,navlezi podlaboko vo podforumov ce vidis deka ima eden kup hristijanski temi,a toa sto ne se na top 10,e vas problem,vie treba da gi pokrenete tie temi,ne nie!
Mislam deka se razbirame! ![]() Изменето од efendija - 26.Јануари.2008 во 18:11 |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
blagodaram sto se izjasna!
ocigledno ne mislat site kako nikot GOSPODIN sto na turski bi bilo ,,efendi,,! |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Темава е многу потребна,јас неколку пати реагирав ама никој не се заинтересира да погледне што муслиманите прават со Христијанските теми.
За разлика од Христијанските теми каде што муслиманите пишуваат што душа им сака против самото христијанство и христовото учење ако некој напише било што што муслиманите неможат да објаснат веднаш тоа се брише бидејки им е навреда или нема потреба такво нешто да има. Срамота,убаво напиша погоре аладин сменете го подфорумот од Вероисповест во Исламска пропаганда ![]() |
|
![]() |
|
da odddolzam -malku, :
mislam deka ne mi ja svati namerata. od 10 8 se temi vo vrska so islamot, sto znaci ili za tebe edinstvena religija e islamot (pa koga se veli veroispoved se misli na islam)ili statisticki ne si korekten. sto ke da e? |
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Kratko i jasno:NEPOTREBNA TEMA!
![]() |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
BIDEJKI NA POD-FORUMOT GLEDAME SODRZINI SAMO SO ILI VO VRSKA SO ISLAM , BIDETE KOREKTNI I SMENETE GO NASLOVOT ---ZA DA BIDE ADEKVATEN NA SODRZINATA.
POZDRAV DO SITE MODERATORI I ADMINISTRATORI. i ne ja brisete temata da vidime i drugite sto ke kazat za ovoj moj predlog. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |