![]() |
|
Која песна највеќе ве потсетува на Тоше?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,Svetot cel,minus tebe vo nego,,
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
the eye ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
velam lejdi e ovaa sekogas ke me potsetuva na tose site negovi pesni mi se prekrasni no ovaa neznam ete si ja sakam, ovaa e prva pa male4ka pa studena i samo tose mi e na winamp edno 2i pol meseci bez prekin
sto bi rekol Tose
"srce ne se lekuva ke te sakame doveka"
![]() ![]() Изменето од the eye - 18.Јануари.2008 во 15:57 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Igri bez granici
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
c.zarko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
CRESA I LJUBENA
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
malecka
|
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Za pesna...Mislam deka Igri bez granici,no i Soba za taga(mnogu ja sakam)
![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Чија си...
![]() Изменето од la fille - 15.Април.2008 во 21:41 |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Игри без граници
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Која песна ви ги извлекува слозите на лицето, Ајде да видам која песна највеќе ве потсетува на него!
![]() ![]() ![]() ![]() Јас кога ќе го слушнам звукот на песната Полско цвеќе солзите сами потекуваат, ништо неможе да ги сопре, иако неверувам во претсказанија како таа песна во себе да содржи лошо претчуство, навистина млад го покри полско цвеќе. Незадржлицви солзи и неизмерлива тага даруваа таа негова песна. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |