![]() |
|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
морничави чувства
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Sredba so toj sto go sakam najveke i Bog... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ако е се поврзано, значи нема ништо да ми биде подобро од сега
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Бесконечност.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
doolg odmor
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
realni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
k-Raj |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ?
....na mir
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Pa so ogled na toa deka veruvam deka postoi zuvot posle smrtta,..mi budi nadez da ne madnam vo dlaboko razlisluvanje sto ke bide,.. kako..e posle navistina nema da mi bide sveedno.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Isto kako koga nenadejno ke te otpustat od rabota
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
исто.. ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Хахаа ме насмеа... ![]() ![]() И да одговорам на прашањето: за мојата сопствена смрт-некое чувство на ослободување. Не се плашам затоа што знам дека како верник ќе бидам со Бог, дека ќе ја избрише секоја солза од моите очи, ќе ми даде исполнување, никогаш нема да се почувствувам осамена, навредена, отфрлена... Туѓа смрт-секако дека ме прави тажна и ме наежува, осеќам студенило и болка... Изменето од Rita.MD - 18.Август.2009 во 16:58 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |