![]() |
|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....НЕ ДАЈ БОЖЕ..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum decko od sonistata na sekoe zensko
|
|
![]() |
|
chaat ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
KOGA KE RAZMISLAM POSUSTINSKI DA,ZATOA I SEKOMU VELAM "SONISATA DA TI STANAT STVARNOST"
![]() |
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Ne mi se ostvaruvat, ama ako gi tumacam kako simboli, cesto se ostvaruva.
|
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Malecka si ke porasnes .....poleka
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
МЕНЕ ПОРЕТКО МИ СЕ ОСТАВУРААТ БИДЕЈЌИ ИМАМ ПОНЕКОГАШ И КОШМАРИ.
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:56 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |