![]() |
|
Стенкање за време на секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | ||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Obozavam koga nekoja tivko mi stenka
|
||
![]() |
||
LOSA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|
ЛАКИ_БУ СИТЕ СТЕНКААТ А ТИ СТЕНАКШ ???
![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
a koja ne stenka neka mi pise
![]() |
||
![]() |
||
LOSA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|
АХАХАХА ЛЕЛЕ ОВДЕ БИЛО ИНТЕРЕСНО СО ТЕМИВЕ КАЈ БЕВ ЈА ДО СЕГА. СТЕНКАЊЕ Хмммм ПА ТРЕБА ДА ВИДИТЕ ПРВО ДАЛИ ПАРТНЕРОТ САКА СИЛНО СТЕНКАЊЕ ИЛИ ТИВКО ИЛИ НЕ ЗНАМ КАКВО СТЕНКАЊЕТО Е РЕЛАТИВНО СЕ ПРИЛАГОДУВА ИМА НЕКОЈ УЖИВА ДА ГО СЛУША ПАРТНЕРОТ КОГА СТЕНКА ГЛАСНО НЕКОЈ ПАК НЕ УЖИВА ВО ТОА ТАКА ДА ЈАС СЕ ПРИЛАГОДУВАМ НА ПОТРЕБИТЕ АЛИ АКО МИ ДОЈДЕ ОНАКА ЛЕЛЕ
![]() |
||
![]() |
||
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
stenkanjeto e ubavo
|
||
mnjkl |
||
![]() |
||
poluden ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 172 |
|
obidi se so koncetrat ... za kokoski nosilki
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
знаеш де
![]() |
||
![]() |
||
zasrknan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
и јас би играл така, може по некое гласче како да те стимулира или да ја стимулираш, ама не претерано да вика! ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Koj si znae si znae ...kaj si be ti dosega a?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
Dolzinata cela...na moeto telo tvoja, polegni ja... no dozvolimi teshko da disham za moment ... muzika glasna da napravam... i vo nea cel da potonam... ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
во ред бе мило,ама јас сакам да биде тивко бе,сакам да ја слушам како воздивнува а не како се дере ко да ја колат
Изменето од fiks - 24.Ноември.2008 во 20:13 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Eeeeeeeeeee....ako mu ja mislis tolku nisto ne pravis...odma da ti kazam...na seksot mu e potrebna spontanost a ne plan milo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
не сакам да вика,ми го одзема вниманието,на машко за добар секс му треба концентрација.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
A sto bi ti se slucilo koga bi pocnala da vika ....... ako neznoto te stimulira ......
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |