![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 792793794795796 890> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк... животот е суров без чоколади |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк... сонциња држете ми среќа... правам пазар за да ја сменам веспата... озбилно е.... па частам во друмската кафана...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сдк...се спремив за на кај Водно и замисли се исплашив од ветерот
![]() ![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
vreme e za spienje
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
deca
![]() |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
сдк ми се допаѓа LiDivio
![]() ![]() ( задача од вистина и предизвик ![]() Изменето од Schatzii - 08.Април.2011 во 11:47 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-веќе претерува
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк... ме заболе глава од проклетиве задачи
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
СДК 308180 % сум сигурен дека го знаеш тоа ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-чудна идеа е таа што ми се врти во главата.10-15 лева во денот е добра ствар
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
сдк јас па сум го заборавила моментот со репутација...
не ми ни текнало да приметам и сега гледам дури
репутација: 10610
од каде и како не ми е јасно......
а бај д веи ништо не значат бројките туку тоа што ќе го кажеме и напишеме овде....
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
сдк-воопшто не се замарај со репутацијата.Не е реална.Од прва рака го знам тоа.Батали ја.
![]() |
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
|
ovoa ne e za sdk tuku za sdp., abe ke mi kazhe li nekoj zoshto mozham samo po eden plus da davam ., eeeeee... nekoj tuka mi pravi mobing., baram poveke pravo za stavanje na plusevi., ej alloooo
![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк.... добра ноќ глувци мувци
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 792793794795796 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |