![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 177> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Секој човек кој ќе го сретнам ми е на некој начин учител." - Ralph Waldo Emerson Морам ова да го искоментирам, дека апсолутно важи за мене. Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:37 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Љубовта го крши и најсилниот карактер. Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:44 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
"Не оди зад мене, јас не сакам да водам. Не оди пред мене, не сакам да следам. Едноставно оди покрај мене и биди ми пријател." - Албер Ками Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:45 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Секоја желба го понижува збирот на нашите вистини и не
принудува да ги преиспитаме нашите одречувања...доживуваме
еден практичен пораз...сепак нашите принципи остануваат
непроменливи....
Емил Сјоран
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
"A friendship founded on business is better than a business founded on friendship." Rockfeller
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
"Трагедијата на животот не е во она што човекот пател туку за она што го пропуштил." - Thomas Carlyle Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:45 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Gi ima pun k**c so ne mislat...
I pak postojat... |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
"Женидбата е единствена хазардна игра на која црквта гледа благонаклонето" - Бернард Шо
|
|
|
|
![]() |
|
"Патот кој води нагоре и патот кој води надолу е еден и ист." - Хераклит Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:46 |
|
![]() |
|
"Ништо не се менува повеќе од нашето минато. Со оглед на тоа што минатото има влијание на нашите животи, тоа не се состои од она што навистина се случило, туку од она што ние веруваме дека се случило." - Gerald W. Johnston Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:46 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
bla, bla, drn, drn, drn...kucinjata lajat i gi nervira zosto trkalata se vrtat
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
i rasipaniot chasovnik dvapati dnevno pokazuva tocno vreme
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
"Суетниот човек си вообразува дека е прославен кога го покажуваат со прст" - Јуванал
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |