|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница <1 7778798081> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ke probam da te podmitam
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaa, ke sviris na klavir kako gledam
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj mor ne siri dezinformacii, sve ke ve tuzam !
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
густа џунгла?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Verovali ili ne
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ради тоа шо немат две кози стават маски?
или е до прасињата? или пак све това на куп? не ми верно тоа |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja iam dve kozi i dve prasinja licno moi, doduse drug mi gi cuva.
Inaku mi paga zal za nekoi sto stavaat pudri da licat kako maski da staile oti go nemaat toa sto go imam ja |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
папагалите псујат кото кочијаши
но кочијаши во кафез не се толку убави како папагали |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа никој полјопривредник не се пожалил
па не змислија крема за кози а моит не ги брига това сељандуриве за убаина на нивните кози кој да го знаит сега? Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 12:40 |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koza so bubuljici ukazuva na masno mleko
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu davaj da jade i ke ti cisti perut od glava
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојов па никако да се научи тоа да го прави
|
|
Внеси реплика | страница <1 7778798081> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |