![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 107> |
Автор | |
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e problemot sramota ne sum dete
drugo neso e... Изменето од speed - 17.Ноември.2007 во 19:13 |
|
speed
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Kakvi komplikaciji....nee sramota ako ti se sviga nekoj
![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa me pli edna osoba
ali aj ne kazuvam sega za sega p.s moze da nastanat komplikacii.... |
|
speed
|
|
![]() |
|
Alexandar Mak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Mona Liza moze tvojot broj da mi go dades, ja sum golem ljubitel na umetnosta, posebno na delata na DaVinci ^^
Изменето од Alexandar Mak - 17.Ноември.2007 во 18:12 |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Pali?
![]() Mozda Palestinec ![]() Slusnav deka je jak e*ac ![]() Bas go falat devojki od forumot. Dolnodupenka posebno ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ZAGOR..НЕ ПАЃА НА ПРОВОКАЦИИ.....САМО НЕКОГАШ НА ГРБ..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
najvece me pali SARA333
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
[QUOTE=BICI]
jas mnogu sakam da go probam "ZAGOR" isto taka i "KUKOC" barem si ja kaza zelbata so kogo, uste da vidime sto ke sluci.......
(sledi prodolzenie)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
jas mnogu sakam da go probam "ZAGOR" isto taka i "KUKOC" |
|
![]() |
|
shako1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
me pali samo edna osoba sto mongu se smee,i sto e mnogu vesela sekogas.
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koj pali se znae
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pogotovo poslednite tri dena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |