|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 84> |
Автор | ||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No vistinito...tie nemale pravo da si go odzemat zivotot.Od verski aspekt gledano i Isus znael deka ke bide predaden i machen pa ne se samoubil...
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
деновове баш размислував....
додека Македониичкава да стане ова што е имало некои луге што се нарекувале револуционери и помалку или повеке на нив им должиме благодарност што сега независно си се ашкаме ваму-таму а многу од нив се самоубиле со цел да не паднат живи во рацете на непријателот и да не издадат важни информации А сепак, самоубиството е грев за кој нема покајание и тие инстант идат у пеколот Жалосно, нели.... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Naslovot na temata e morbiden .... Samoubistvoto ne e filozofija ... ??? zatoa ke kazam eden vic za samoubistvoto.. Se sretnale dvajca: - kako si? - nikako ... mi pukna filmot... ke se samoubijam... ke se frlam od nekoja zgrada - abe nemoj taka.. zivotot e sepak ubav..... - more gotovo se resiv.. odam ... I posle nekolku meseci pak se sretnale: - abe ziv si ti? ... neli ke ripase od zgrada???!(*$@ - ABE I ZA TOA TREBALO MADINJA.... SE KACIV... DOJDOV DO KRAJOT.... AMA NEMOZEV DA SKOKNAM !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahhahahahhahha
se samoubiv sega ahhahhahahahahaha |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa so zboris togas?
sedi i mudro kjuti si |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a falim nekomu?
ne so kje im e lud anakin |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuk sum
i pokraj naslovot |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
joj
ova skrenuva od sinite nesakav taka se soglasuvam so tebe zatoa i ti pisav pogore A KADE TOA? se sekjavas |
||
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav do advokatot na anakin
PRASANJE :
Vie bevte vidovte koj kaj odi ili nekoj so bil vi kazal?
Hipoteticki bez potreba dadov komentar za da nekoj se pofali deka ja procital biblijata
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala na kompletno tolkuvanje
toa e toa |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne zasto?
|
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So e smesno? Nesto me zaeba ili ? ??
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes so vikat?
ubienite i samoubijcite neodat na isto mesto taka da dzabe si gi zemal do tebe hahahahhaha |
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako se odnesuva na mene ova prasanje znaci tamu kaj sto se odi posle samoubistvo taka da oni ke stasaat malku pred mene
|
||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |