![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 177> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazano e....se dodeka mislish,..dodeka imash sila da mislish,
dodeka se chuvstvuvash sebe si,...i znaesh deka mozesh da dadesh neshto od sebe...do togash postoish.....i toa mene mi lichi na chista filosofija ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mislam i postojam
mozam i da ne mislam pak kje postojam moze da mislat drugi za mene pak kje postojam nema vrska edno so drugoto no kazano e ne filozovski nego civilizaciski ako mislis postois kako sto treba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Не се извинувај за покажувањето на чувствата. Кога ќе го сториш тоа, извини се за вистината." - Benjamin Disraeli Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:39 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
samo mislam........
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Не се плаши од иднината, не жали за минатото." - Percey Byshe Shelley Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:28 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кога си лут а не знаеш на кого,
кога си повреден а не знаеш од кого, кога треба да расчистуваш сметки а не знаеш со кого ... остани пристоен. |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
„е се сврзувај со нештата, бидејќи ништо не е вечно„ од книгата што ја имам моментално
Изменето од seka - 08.Август.2008 во 22:07 |
|
![]() |
|
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
не ќе да постојш ти... лол лол
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Направи се дека не приметуваш гротескното во животот.
Така тоj ке биде таков каков си го замислил. |
|
![]() |
|
"Денес ти е прв ден од остатокот од животот." - Abbie Hoffman Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:29 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
"Vo ova vreme koga za se se varuva deka postoi skraten pat, najvrednata lekcija e taa deka najteshkiot pat, dolgorochno gledano e onoj najlesniot" - Henri Miler
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
“Мисли дека можеш нешто - мисли дека не можеш и во двата случаи ќе бидеш во право.” - Henry Ford Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:29 |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ako e stvarno taka, togas golem del od naselenievo tuka,
ne postoi! ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лепота е пролазна...
човековата глупост бескраjна. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |