![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 757758759760761 915> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
ili sto kuce podaril
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
dali e ova podobruvanje na situacijata...???
za grev covekot ostanal bez takvo... ama pak sega ima chachalici za zabi... uffff... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sam si e kriv so zemal zena BOSANKA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
zatoa ne se kupuva sekakov poklon na zena |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Nekoj sakal da kupi kuche da ja zastiti zenata...
znaete denes ima sekakvi... I otisol da kupuva i mu pokazale malo kuchence: - ami ova kako ke ja zastiti zenami??? - znae djudo, diju-djic i karate... i za da mu pokazat: - STOLICA KARATE.... i kucheto stolicata ja sokrsilo ... stichki za potpala ja napravilo... - ami ovaa stolicata da ne bese namestena???? se posomneval kupecot... - aj vidi ... ovaa masata jaka e? gleda chovekot ... jaka masa... - MASA KARATE... se frlilo kucheto... ja sokrsilo masata.... drva cepenici ja napravilo.... I GO KUPIL KUCHENCETO.... - zenooooo.... eve ti kupiv kuche da te vardi... - ovaaa... ami ova e malo kuchence.... - znae djudo , diju-djic i karate.... - ami k*r KARATE znae.... rekla zenamu.... i kuchenceto mu go sokrsilo... mu go napravilo kako cackalici za zabi.... ova e maski horor vic..... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
Nie dve teti mora da si se vidime na kafe...
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
ja bev pred tebe tuka Marko moj...ama ti ne me primeti...od piramidite izgleda
![]() |
||
![]() |
||
|
cecka se seta
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Cecka dobre dojde na forumot... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ima edna interesna prikazna.... taman e za vecherva...
Vo Meksiko ima piramidi Teotichuan.... ulicata e idealno prava i siroka 150 m.... a dolga nekolku kilometri... ima piramida na Sonceto i piramida na Mesechinata... onie vernici koi bile reseni toa da go napravat trgnuvale od nekoja prostorija za inicijacija.... potoa odele po ulicata siroka 150 m... i do kraj do piramidata na Mesechinata.... tamo obredi... pa se vrakale do piramidata na Sonceto.... pa pak obredi... i od tamo vleguvale vo 4-ta dimenzija... i gi snemuvalo.... taka i nie na ovoj forum.... IMA POCETOK - NEMA KRAJ PRV DEL.... IMA POCETOK - NEMA KRAJ VTOR DEL.... I TAKA KE ODIME VO CETVRTA DIMENZIJA... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 757758759760761 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |