![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 755756757758759 832> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk....rekol - nerekol ...isto mi se fakja!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
изморена сум од слушање празни муабети
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sakam da kazam aj sednuvajte gi decinjata pod 12 godini na zadnoto sediste vo avtomobilot
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
covek ne treba da se opusta tolku mnogu.............
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
sdk....знам дека намерно не дојде вчера
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ..... мене навистина ништо не ми е јасно ....
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
sdk, ova ne se odnesuva na zagor, ama ne mozam da go izbrisam!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() Изменето од bluebell - 02.Септември.2009 во 16:03 |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...interesna rabota ovaa tehnikava..dva tri kompjuteri i mozes sam na sebe da si pisuvas LP,i sam da si go brises sandaceto..
![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sakavdk.....od slichnosta shto nekoj baniran ja ima so ....nekoj drug.
i sdk....da ne razbere nekoj pogreshno ....shto sum sakaldk. Изменето од brza - 02.Септември.2009 во 15:57 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk
kaj sega pizza im tekna na ovieeeeeeeee
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
sdk, mozebi nekoj ke nastrada!
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 755756757758759 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |