|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 7374757677> |
Автор | ||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
НЕ се вреднува така пријателе голема грешка правиш - ако ВМРО е пробугарско тогаш СДСМ треба да оди на поклонение на мртвите борци од УЧК и да ја прогласиме за проБалистичка партија.
Нема што да ти е криво што умира и последниот комуњарско социјалистички бедем СДСМ тоа прагот на времето ги умира никој друг |
||||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ccc..e ova da ne e smesno ke e tragicno....koj nasol da zbori...idi klanjaj i se na Mara Buneva..i ako ti ne si proBugarski nastroen..togas sopartijcite si..prasaj si |
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ama ispaga deka ne samo sto go kupile za eftini pari - tuku i go upotrebile kako paloma maramche.
Aj da vidime sega koj ke se izbrishe so B.C.
Mene me nervira isto taka mnogu Buchkovski i Shekerinska - tolku li nemozat da gi fatat na delo????
|
||||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дај боже.
Ќе ни тргне уште подобро. |
||||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Б.Ц. паѓа идната година
|
||||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Околу Љубчо.
Љубчо го шутнаа од партија и тој си формираше своја партија. Мислеше дека овој народ повторно ќе го гласа. А сигурно за Љубчо не гласаа од СДСМ него самите членови на ВМРО. Во самата партија во тоа време пред избори ова беше катастрофална поделба која имаше шанси да ја уништи ВМРО-ДПМНЕ. Во општинските се пренесе таа поделба, тепачи , држ недај итн. И што направија ВМРОовците? Го одбраа Грујо. Покажаа капацитет. Љубчо може со џамче да се бричи и може покана за суд да добие само. Крај е со него во Македонија. Него со Бране и клоновите што праиме ? Уште ни се во власт. |
||||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Продадена душа брат......му го купиле гзот бугарите за ефтини пари...
|
||||
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobro. Bog da go prosti, ama pak mene MNOGU glup mi izgleda potegov negov - ne go razbiram sto sakal so ova da postigne???
|
||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Филипе... Да зборуваме искрено... И ВМРО си имаше свои црни овци АМА РАБОТАТА е тоа што ОНИ се ОСЛОБОДИЈА од ЦРНИТЕ ОВЦИ... А СДСМ.. Уште ГИ ИМААТ ТИЕ ЦРНИ ОВЦИ!!! Почнувајќи од КИРО,Б.Ц.,Бучко....и.т.н.......... А ако збориме во моментов ВМРО има САМО ЕДНА црна ОВЦА.... ТРИФУН КОСТОВСКИ |
||||
|
||||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сакаш да видиш што и згреши.... http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-08-29&article=201326 "С лице към истината" е втората книга на бившия македонски премиер Любчо Георгиевски, която излиза в България. Премиерата е на Празниците на изкуствата "Аполония" в Созопол на 8 септември. Авторът посочва: "Защо се срамуваме и бягаме от факта, че всичко това, което е позитивна македонска революционна традиция, произлиза тъкмо от екзархийския дял на македонския народ. Няма да кажем някаква нова истина, ако споменем факта, че и Гоце Делчев, и Даме Груев, и Гьорче Петров, и Пере Тошев - трябва ли да редя и броя всички - са били учители на Българската екзархия в Македония." СМРТ ЗА БУГАРИ!!!!... Среќа му дадоа КОРПА НА ВРЕМЕ |
||||
|
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aj brat, objasni mi molim te stvarno jas NE znam, sto tolku toj Ljubcho i zgreshi na Makedonija - osven to STO ZEL BUGARSKI PASOSH NORMALNO????
|
||||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
DA ili NE?:) |
||||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Филипе,
ВМРОвците глупи сељачина, неписмени, па му удрија бе КОРПА на Љубчо, беа искрени.
Ама вие кралската свите, вечно привилегираните од градинка мамини и татини синови, директори и професори абе еден Бране класичен криминалец неможе да го смените.
Го клонирате.
Нормални сте ?
|
||||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa ne e, a nema i Grujo da bide ako ne uspee da ja zalepi Makedonija za Bugarija. Kje namestat spopnzorite nov lider. Znachi batali go toj muabet, poshto nikade ne vodi. Odgovorete DPMNE-ovci konkretno na ova prashanje: Togash koga Ljubcho beshe lider na DPMNE, dali ne go branevte pri obvinuvanja deka e bugarski nastroen, so ista zhestina kako shto go branite sega Grujo? |
||||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7374757677> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |