![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 742743744745746 832> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК...Колку убаво мириса воздухот...на дождов...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-утре сум почивка и сега можем да останем подолго на нет
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......работите си догаат на свое место а лугето си ги покажуваат своите вистински лица........само треба трпение
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
што не сум кажала уште?
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() "I desperately want to have sex with a school boy" ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sdk: se sreduvam, mislam sto ke i kazam (ama stalni mi se vrzuva jazikot na prva sredba :( ) i ne cekam ( i ne sakam) nikoj da mi ja sredi rabotata i pa aj , sto bidi--bidi Ako ne sme na ista frekfencija NISTO, ama ako se pogodi bogami ....
Pa ke cestam se so red :)
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Sredi se, misli kako i sto da kazes, rabotata nikoj nema da ti ja sredi sam kje moras... Aj pa da castis... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sdk...zdravo
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sdk: ne davam tolku pari za edno peglanje kosa, ke odam vaka ko podvizna grmuska
![]() sdk: vecerva pred nea povtorno nema da znaam sto da zbornam
![]() sdk: ako bidi rabotava ke cestam
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... како ветрушка си...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк пак Јово на ново
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
добро му текна на Да Бе...и ме насмеа Да Бе...и ме врати во малку по далечни години...Благодарам!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк ...без провокации молам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк... ахам...
![]() Изменето од Анастеа - 11.Септември.2009 во 01:18 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 742743744745746 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |