![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 712713714715716 890> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК да си го сменам никот во Iron Woman,разбираш
па некоја би или лез да се заеби,ако ме разбираш ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК па да се запознајме за да видиш дека сум мен,разбираш а и не сум пеер па да клавам машки ![]() и СДК абе си најдов одлични железни слики од ајронот ама појма немам кај ги пикнав ![]() ама ќе ги најдам.... ај ќе сменам оти ми здосади веќе со овој аватар,разбираш п.с и нема зошто да сумњаш ако имам аватар со теткици (оти ме палат) ![]() п.п.с ти ако клајш од некое машко јас нема да си помислам дека си машко (скраја да е) а плус на аватаро ти пиши виви (и тоа со 1) |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk..ke sumnjam deka si man ...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
СКД оти бе? |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk..ni serija ne mozes da gledas na a1 vise
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sdk...stom si zamisluvase fikret..si dobi sto si barase
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sdk...i jas isto
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
sdk....... tuka sum ., a za drugite nitu znam nitu me interesira
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
sdk..kaj ste sega
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk no way
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК..не дај се генерацијо
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk ostarev
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
SDK ... Ne e normalno ova .... pak mi se pie kafe i ova bi bilo sedmo deneska ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
neblagodarnost.........
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 712713714715716 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |