|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i pokraj ubeduvanjate deka "Sokratka" te maltretirala i zaradi nejze vo Sokratomanijata si se cuvstvuval neubavo... sepak |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne znam koj ili sto vlijae,no mokjno e...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I po Platon, zbunet Platon
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pak so Platon se druzish...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...избришав...сиот текст, посветен на тебе...овој сега не е тој, за да не се препознае и бидам изведен пред судот на оние што ја немаат мојата среќа, па замисли како би ме осудиле. Секој би те посакал, но јас не сум ниеден од тие несрекници што само посакуваат, јас сум одбраниот кого одбра твоето срце кое го добив на златен послужавник. Но велиш дека треба да го загризам како јаболко зошто таков е редот во овој свет и дека било кој на мое место што можеше да биде ќе го стореше тоа наоколу фалејќи се колку е посебен. Не сум ни најмалку посебен и затоа не сакам да ти откинам ни зрнце од твоето срце зошто ќе ме боли повеќе од тебе...не ме сваќаш, знам, од друг свет сум дојден каде не се плаќа цена и каде љубовта е бесплатна и никој не може да биде ограбен или повреден. Заборави ме, отфли ме, но не можам да ти нанесам она што вие го нарекувате нужна болка која била мерило на чувствата, знам, мислиш дека немам чувства доволно за тебе, но вистината е дека премногу те сакам за да можам да си дозволам да те заробам во вртлогот на алчностите. Сакаш да те допрам онака како е редот на овој свет на начин кој ти е познат, но јас те допирам целосно и непрекинато на начин кој не ти е познат, но ќе им биде познат на нашите далечни потомци во уште подалечна иднина...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas ke podripnam za da te ... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе познае дека друг ти ја пишувал.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet da mi napises sostav kaj nastavni4kata po makedonski
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zbunet so nas na pustiot ostrov! |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |