![]() |
|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 107> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bejbi...ne znam strana...samo kazimi kakov avatr sakas...i ke ti postiram nesto so imam momentalno
![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
bejbi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
АЈ амааан!!!!! Пишете некој..... предложете.... |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bejbi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Ај предложете ми некоја добра страна за добри аватари... редно време е за нов... а да... и за потписи...
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
epa super e mene mnogu mi se sviga tvojov potpis.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
engie fala mnogu za pomosta, eve jas go smeniv potpisot na nekoe vreme, pa mozebi ke go menuvam i avatarot naskoro
pozdrav |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
zaradi mojot avatar verojatno
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
thank you
![]() |
|
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...ne znam...ne e plod na moeto momentalno raspolozenie...ali ako treba jas licno da se opisam so slikicka ovaa bi bila vistinskata...ednostavno se gledam sebesi...jas ne ja gledam kako tazna...misticna,krvava i naivna...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki milo zosto tolku tazen potpisot i avatarot
|
|
![]() |
|
falaaaaa...ova mi e omilena slikicka...pa si ja turiv na avatarce...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ima nov avatar
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |