|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 107> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bejbi...ne znam strana...samo kazimi kakov avatr sakas...i ke ti postiram nesto so imam momentalno
|
|
Точачиња.
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈ амааан!!!!! Пишете некој..... предложете.... |
|
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај предложете ми некоја добра страна за добри аватари... редно време е за нов... а да... и за потписи...
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa super e mene mnogu mi se sviga tvojov potpis.
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
engie fala mnogu za pomosta, eve jas go smeniv potpisot na nekoe vreme, pa mozebi ke go menuvam i avatarot naskoro
pozdrav |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaradi mojot avatar verojatno
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве уште овие две...не знам зошто...но ме потсеќаат на те*е...
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thank you
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne znam...ne e plod na moeto momentalno raspolozenie...ali ako treba jas licno da se opisam so slikicka ovaa bi bila vistinskata...ednostavno se gledam sebesi...jas ne ja gledam kako tazna...misticna,krvava i naivna...
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joki milo zosto tolku tazen potpisot i avatarot
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falaaaaa...ova mi e omilena slikicka...pa si ja turiv na avatarce......si smenav i potpisot
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joki ima nov avatar dobar e
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |