IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 75>
Автор
Порака Обратен редослед
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:30
KAZI ZASTO DA NE BIDES RAZBRAN
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:27
ИЗВИНИ АМА НЕСАКАМ ДА ВЕЌЕ ДА КОМЕНТИРАМ
МОЖЕБИ КЕ КАЖАМ НЕШТО И НЕМА ДА БИДАМ РАЗБЕРЕН КАКО ШТО ТРЕБА

НЕ СТЕ МАЛИ , ЗНАЕТЕ ШТО ПРАВИТЕ

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:26
 UH MNOGU MI E TESKO
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:24
AMA NE MOZAM DA MU DOKAZAM DEKA TREBA DA SE SMIRI MALKU DA OLABAVI SO SE.....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:23
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:21
zoki ne e taka kako sto vikas, covekot stvarno me saka mozebi imal greska sto se ozenil so nejze (jas ja znam pricinata) i zatoa mu rekov zato izbrza i se ozeni za inaet na drugite , nema sto gospot tuka da kaznuva, on nema nisto da napravi JAS KE BIDAM TAA STO NEMA DA DOZVOLI
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:19
pa i zatoa ne mu dozvoluvam da se razvede zatoa sto ke ima povredeni, ne samo zena mu tuku i on samiot
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:18
Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

znam kako boli ako izgubis nekogo, a toa so nego ne mozam da objasnam, jas si imam decko i imam dolga vrska toa i on mnogu dobro go znae deka jas decko mi ne go ostavam

Ако е ова вистина што го кажуваш.....

........

Има господ за сите нас,
секој кога тогаш ке си ги плати гревовите
уф се нервирам
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:15
a toj e uporen da bideme zaedno zatoa sto ON e mnogu zaljuben vo mene a jas ne tolku, mozebi imam nekoj custva ama toa e mislam deka samo odliv na nekoja slabost vo mene
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:14

ne znam Maja ne mozam da mu dozvolam da napravi takvo nesto, zatoa sto imav jas mnogu bolno minato so mene

Jasno Sara.Ostavi se na vremeto i kako kje se odvivaat rabotite.Sepak vie ste tie koi odluchuvate za se.Osobeno da nema povredeni okolu vas poradi ovaa vrska
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:13
znam kako boli ako izgubis nekogo, a toa so nego ne mozam da objasnam, jas si imam decko i imam dolga vrska toa i on mnogu dobro go znae deka jas decko mi ne go ostavam
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:11
ne znam Maja ne mozam da mu dozvolam da napravi takvo nesto, zatoa sto imav jas mnogu bolno minato so mene
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 09:03

da Dogi on sedese do mene zatoa sto me vide sto pravam i sakase bas toa da go kaze a mislam i deka go kazal deka saka da se razvede - rabotata e sto jas ne mu dozvoluvam da ja ostavi zena mu ne mozam da napravam takvo zlo pa kolku i da me saka i da pati po mene

A koj e razlogot,sto ti ne sakash toj da ja ostavi zena mu?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 08:51

da Dogi on sedese do mene zatoa sto me vide sto pravam i sakase bas toa da go kaze a mislam i deka go kazal deka saka da se razvede - rabotata e sto jas ne mu dozvoluvam da ja ostavi zena mu ne mozam da napravam takvo zlo pa kolku i da me saka i da pati po mene
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.