|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 137> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno opisani cuvstva.....preubavo Изменето од RUSHKA - 14.Октомври.2008 во 22:09 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...blaze si i...! |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zbunuvacki asocira na zbunuvacka tajna zaljubenost na nashiot zbunet vo zbunuvacki misteriozna osoba... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... доагаш да ми се насмееш иако брзаш да го
украсиш небото кое стои намуртено гледајќи кон сончевиот часовник
мислејќи дека доцниш, прашувајќи се зошто сум ти толку важен да не
можеш да ме одбегнеш. Ми подаваш рака која ја зграбувам како сокол плен, а со другата ме галиш заради која не можам, а да не наведнам глава со затворени очи предејќи како најаден мачор и потоа го трлам лицето од твоето додека се задржувам за тебе за да не ја изгубам по навика рамнотежата која сеедно не ни важна кога сме заедно. Пред тебе можам да бидам било каков, од плачко до јунак и сепак сеедно ќе биде, секогаш ќе имаш мила насмевка и очи широко отворени што ме голтаат од твојот прв здив кога се појавив па се до мојот последен. Во тебе сум целосно и нашиот здив станува едно, како и нашиот чекор, нашиот поглед, желба единствена и семожна која не тера да сватиме колку животот бил едноставен и великодушен. Нашите раце се преплетуваат и минуваат низ телата на начин непознат и недоживеан, околу нас слетуваат шаролики птици досега невидени со досега нечуен пој, небото добива досега невидена боја со ниедно око, ветрот твори мелодија со нови тактови, дрвјата се сосем поинакви од оние на кои досега бевме навикнати...или...нашите погледи и сваќања тотално се променија...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke posakam da si ja razneznam dusata doagjam na ovaa tema i koga ke posakam da ja pocuvstvuvam originalnosta na zborot pak sum tuka...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |